rs Srbija 2025: Princ - Mila

Pa nije isključeno da bude manje glasova iz dijaspore, ne mislim da će biti bojkot ali zainteresovanost naše publike za ESC ove godine je ravno 0.

Ljudi su ogorčeni na RTS, pa nešto i ne vidim da će biti podrške što se tiče ESC-a, čak mislim da će biti masovno popljuvan samo zbog RTS-a.
Ja se ne slažem, mislim da će ove godine iz dijaspore stići mnogo veći broj glasova nego prethodne dve godine. Videćemo, sve je otvoreno.

Jaoj nismo valjda došli u situaciju da mi fanovi moramo da štedimo na Evroviziji. 😭 Kontinuitet prolaza u finale ne sme da se prekine. A i mislim da svako ko voli esc, a živi u dijaspori neće izdržati da ne glasa. Kad te tih dana spuca nacionalni ponos nemoguće je ne glasati kad već imaš tu mogućnost i privilegiju da glasaš za svoju zemlju.

Ја ћу да гласам као ОС у полуфиналу сигурно пар пута, сваки глас и бод су битни, а у финалу симболично бар једном

Što delulizma, samo sam najhapovan i obožavam ovaj deo godine. To što nije predstavnik po mom izboru, pa Bože moj, uspeo sam da ga zavolim što preporučujem i vama. Moguće je ako se potrudite.

Jaoj nismo valjda došli u situaciju da mi fanovi moramo da štedimo na Evroviziji. 😭 Kontinuitet prolaza u finale ne sme da se prekine. A i mislim da svako ko voli esc, a živi u dijaspori neće izdržati da ne glasa. Kad te tih dana spuca nacionalni ponos nemoguće je ne glasati kad već imaš tu mogućnost i privilegiju da glasaš za svoju zemlju.
1744977920678.gif

Ja se ne slažem, mislim da će ove godine iz dijaspore stići mnogo veći broj glasova nego prethodne dve godine. Videćemo, sve je otvoreno.
Naravno da je otvoreno, samo kažem da je interesovanje za ESC ove godine mlako (Evo vec su prosla dva pre partija i kao nobody moved) što može da utiče i na glasove iz dijaspore. Da, obozavaoci ESC-a ce da glasaju ali nama je potreba podrška i ostalih iz dijaspore a mislim da ova trenutna sitacija sa RTS-om nam nije od pomoći.

I opet naglašavam dzaba nam učestvovanje kada se svake godine oslanjamo samo na glasove naše dijaspore.

Ја ћу да гласам као ОС у полуфиналу сигурно пар пута, сваки глас и бод су битни, а у финалу симболично бар једном
mozes u pf simobilicno za :me: :)

Meni je pesma toliko nepostojeća da nije ni za hejtovanje, samo osećam ništavilo i prazninu. Takav mi je i vajb teme koja ima jednog i po fana. Ako prođe kojim čudom u finale, šalje poruku budućim predstavnicima da ni ne moraju toliko da se trude oko pesme i nastupa. Samo izvadi neku baladetinu iz fioke, dobiješ od RTS već viđen Balkan ballad paket u kome oni jedino umeju da plivaju, iscimaš malo dijasporu po Fejsbuku i uspeo si.

Pa čini mi se da je nas ovde mnogo više od jednog i po fana, samo što drugi ne žele da budu u manjini pa i ne iznose svoje mišljenje javno.

Ja mislim da cemo zavrsiti kao Poljska prosle godine, i za njih se mislilo da ce sigurno u finale zbog dijaspore, pa ispadose lagano, vidim ga negde 12/13 sto ce biti nas novi najgori rezultat
Daj Boze da nisam u pravu i da nam se q streak nastavi 🫶

Back