Aleksa49
Ekspert
Samo sakoJe l' se to Princ skidao na sceni u Madridu?

Samo sakoJe l' se to Princ skidao na sceni u Madridu?
Pa jel pljunuti Isus ili nije?Čestita nam svojom slikom, ako ga zovemo na rođendan poklanja nam uramljenu.
Malo je falilo da mu padne na glavu.
Meni on ovde izgleda veoma gejovato
Ali zar nije prethodno žalio na "tu populaciju"Ma šta ti pada napamet. Samo želi da privuče glasove i te populacije. Za sada nam je marketing i više nego odličan!
Meni deluje ko da dve osobe koriste tvoj profil Aleksa ili si split. Na temi izbori pricas jedno, ovde drugo. Znas koliko me zabole uvo da li ce RTS emitovati ESC na kanalu ili moze i na youtubu? I da li ce Kosjerina citati bodove? Mi se ovde borimo za opstanak, a nekima ovde najveca briga da li ce RTS emitovati Pesmu za Evroviziju. Zanima me ko ce im se odazvati u ziri sada, verovatno Slobodan Markovic.Ma šta vam je ljudi, ovo sa RTS-om će se završiti u roku par dana, čim prođe Vaskrs. Gde je Evrovizija i 15. maj... do tada će se sve srediti pa ćemo ponovo da uživamo u muzici i nastupima.
Nije, tu laž smo odavno rastumačili.Ali zar nije prethodno žalio na "tu populaciju"![]()
Stvarno, gde? Izgleda da sam omašio toNije, tu laž smo odavno rastumačili.
Još po završetku pze-a. Negde na početku teme.Stvarno, gde? Izgleda da sam omašio to
Mislim da misli na to da ga “smara” što mu pišu gej muskarci a on nije gej. Jednom je pričao o tome.Još po završetku pze-a. Negde na početku teme.
Misliš ti si u svom neizmernom i pomalo toksičnom optimizmu sebi opravdao svaku kritiku Princa na ovoj temi kao da je tebi lično upučenaNije, tu laž smo odavno rastumačili.