rs Srbija 2025: Princ - Mila

Meni je samo krivo što sve ovo ide preko Princa i njegovih leđa. Dečko ni kriv ni dužan dobija najveći hejt od naših ljudi jer je zamisli pobedio, nezainteresovanost za esc nikad veća, evo sad i blokada RTS-a. Uopšte to nije zaslužio, makar neka ode kao i svi ostali naši predstavnici. Tačno još samo fali da mu neko blokira aerodrom pa da ni ne poleti za Bazel. Strašno...
Razumem Stefane, ali ne pričam trenutno samo o tome kako se ljudima ne sviđa pesma. Nekako su se sve okolnosti poklopile loše po njega ove godine, jednostavno nema sreće. A ovo mu je sigurno najveća šansa u životu da pokuša da uradi nešto veliko za svoju karijeru. Samo zbog toga mi je krivo, ništa drugo.

Zamisljam da ovako Vucic prica o Vesicu

Evo izvoli, ušao sam u neki random članak o njemu od pre dva dana. 👇
View attachment 33260View attachment 33261
Sve i jedan komentar je pozitivan, znam da je nekima teško da prihvate ali to je realnost. Ljudi ga obožavaju, Nemojte samo da se iznenadite brojem glasova. 😊

Skoro sam i ja pisao ovde, da je dosta reagovalo na snimak iz Amsterdama, pretežno su u pitanju žene srednjih godina. Možda je to neka ciljana publika. Videćemo da li će i glasati u maju.

Ja sam isto vidio komentare žena tih godina iz Gruzije, Italije, Grčke na mrežama. To je definitivno ciljana publika + dijaspora

To svakako jeste ciljana publika, važno je da postoji jedna velika baza ljudi kojima se pesma sviđa. A sad koliko je ona ažurna po pitanju glasanja ostaje nam da vidimo. Ne treba je negirati kada ona postoji i uopšte nije mala i beznačajna. A što se tiče gospođa iz Madrida, one nisu jedine koje su pevale Milu.

Meni je jako tužno da smo spali na to da se nadamo prolasku u finale jer se određena grupa teta i čika “loži” na našeg predstavnika, pa će eto zato i glasati.
Definitvno nam treba ispadak jedan, pa da se sve malo opameti prvenstveno oko komisije koja i prima pesme, pa kasnije i izvođača koji će skontati da im je džabe da salju svakakve gluposti.

Kakva vajda da pokažemo da smo normalan narod kad je opštepoznato da na Evroviziji samo šund i izopačenost prolaze!
Pa gospođe kažu da nije bitan plasman i šta prolazi, već da se nama sviđa i da mi budemo ponosni na ono što smo poslali. U prevodu da im budemo trn u oku sa našom normalnošću. 😁

Srbija je baš dobar sinonim za normalnost.

Random thought, sećaju se ljudi i Moje 3 to nam je bilo epic ispadanje u pf, one su naš jedini biser na esc mapi.

Pa gospođe kažu da nije bitan plasman i šta prolazi, već da se nama sviđa i da mi budemo ponosni na ono što smo poslali. U prevodu da im budemo trn u oku sa našom normalnošću. 😁
Pa nismo ponosni i nismo trn u oku nego suprotno - snooze fest. ☺️

Na ovoj temi uvijek jedno te isto.Aleksa49 previše hvali Princa, ostali uglavnom previše negativišu.

Srbija je baš dobar sinonim za normalnost.

Random thought, sećaju se ljudi i Moje 3 to nam je bilo epic ispadanje u pf, one su naš jedini biser na esc mapi.
One su bile toliko epic da su na mojoj listi ispred Luke, Teje, Kona, Tijane i Balkanike.

Back