Lignjoslav
Ekspert
JAAAAAAAAAAAA KO DA SAM LUUUUUUUUUDAAAAAAAAAA... I dalje imam kosmare od toga.
Jeste činjenica da smo mi fanovi kojima se sviđa u manjini, samo ne volim kada se generalizuje i kaže kako se nikome pesma ne sviđa. A evidentno je da se određenoj grupi ljudi sviđa, koja svakako nije mala.Pa činjenica da fanovima se generalno ne sviđa pjesma.Sad ima nas kojima se sviđa.
Ali cudno da ove godine ni Olivera ni Duška nisu davale neke interiije u vezi ESC čak ni prije PZE nisu gostovale nigdje za razliku od prethodnih godina.
Covece, RTS je pod konstantnom opsadom, a ti ocekujes da ona ide po drugim televizijama i promovise ESC, a opste je poznato da se ona ne i mirise sa Vucicem i ko zna kakav stav ima o protestima.Ali svakako je glupo što se već dva meseca u jeku esc sezone nigde ne pojavljuje da prozbori makar koju reč o Princu i generalno našem učešću.
Pa nije se mnogo potresla što su joj neke kolege bile zarobljene u zgradi. Što su neki na poternicama a nekima su i objavljeni brojevi mobilnih telefona i dobijaju pretnje.Covece, RTS je pod konstantnom opsadom, a ti ocekujes da ona ide po drugim televizijama i promovise ESC, a opste je poznato da se ona ne i mirise sa Vucicem i ko zna kakav stav ima o protestima.
Osvesti se malo, pobogu
Vidim da se ni ti nisi potresao sto se mladi ljudi smrzavaju, ne spavaju nocima i bore se za pravdu u ovoj zemlji.Pa nije se mnogo potresla što su joj neke kolege bile zarobljene u zgradi. Što su neki na poternicama a nekima su i objavljeni brojevi mobilnih telefona i dobijaju pretnje.
Nije ga promovisala ni pre početka ove blokade.
Konacno pristojna Srbija ima dostojnog predstavnika posle pet godina drolji i satanista <3
Nemoj da brineš za mene nego za sebe, imam dužu kilometražu na protestima nego ti verovatno u životu. Nisam otkrio proteste sada već pešačim jedno 10 godina. Tačnije od 2017. no nebitno, ne pada mi napamet da se bilo kome pravdam.Vidim da se ni ti nisi potresao sto se mladi ljudi smrzavaju, ne spavaju nocima i bore se za pravdu u ovoj zemlji.
Nego si se potresao da li ce Teja Princu predati zastavu na nepostojecem ispracaju.
Kakav izvodjac, takvi i fanovi...
Nominacija za uboden kontekst godine.Cemu vredjanje Jelene Tomasevic?
Pa o čemu drugo da pišem u Prinčevoj temi osim o Princu?Aleksa, tebi ko da je Princev tim kupio sendvice. Ovakav preokret i spamovanje Princom ne mogu drugacije da objasnim. Ajde nas pusti par dana bez Princa da disemo![]()
Koja je ovo logika dodje da cita o Princu a ocekuje da se pise o kome!?Pa o čemu drugo da pišem u Prinčevoj temi osim o Princu?
Ne znam na kakav preokret misliš kad ga ja od početka podržavam, tj. od kada smo ga izabrali da nas predstavlja. Nikad ga nisam hejtovao.![]()