rs Srbija 2025: Princ - Mila

Temu preimenovati u Odbrana lika i dela Princa bez ikakvog pokrića. Unakazili ste temu kvazi argumentacijom već dva meseca. Osim toga, neki nisu savladali veštine komunikacije pa se oseća pasivna agresija svako malo.

Da, lik se lepo potrudio oko promocije i to jeste za pohvalu i za nauk kako su prošli predstavnici trebali samoinicijativno da se promovišu bez emitera. Većina ostalih stvari je za recycle bin.

Što se poređenja tiče, Princ mi je ispred Teye po samopromociji i to rekoh i ranije, stvarno se trudi i to je za svaku pohvalu.
imam osjećaj da ga je poguralo to što prolazi nezapaženo pa hoće da ljudi pričaju o njemu i talentima njegovim, što je pametan potez i mislim da daje neke rezultate trenutno, dok su Luka i Teya možda više bili 'ušuškani' i osjećali se sigurno po pitanju prolaska zbog reakcija pratilaca ESC. (moj utisak, naravno)

Ramonda mi je daleko bolja/modernija pjesma, Teyin muzički izražaj do sad isto tako bolji. Njen PzE nastup moćniji od njegovog, sad da vidimo za ESC šta će biti.

Da Teya jeste propustila priliku prošle godine da se probije još dalje - jeste, i nejasno mi je zašto, ali ona valjda zna šta i kako.

Ovdje neki pričaju kao da je Teya Dora Severina, dajte malo realnosti.
U kom smislu? Koja je pa to karijera Severine u tamponu ex ju prostora jeftinih pesama i harizme. Teya je kompozitor, diplomirala na Berklie-u, dok ova peva pesme trecerazrednih autora nazalnim glasom. Sori.

Ovdje neki pričaju kao da je Teya Dora Severina, dajte malo realnosti.
Bukvalno a da sad uzmeš random ljude na ulici i pokažeš im sliku, pola ih ne bi znalo ko je Teya Dora. Možda bi neki i znali jer je sveže kad je tek prošle godine bila na Evroviziji, a i to više kroz dramu sa Breskvicom nego zbog njenih pesama ili zapaženog plasmana.

Mogu da se kladim da bi više ljudi na ulici prepoznalo sliku Princa nego Teye. 🤷‍♂️

Pa i njega i nju sigurno dosta ljudi ne bi znali ko su da im kažeš samo ime.

Meni je Teya Dora prošle godine djelovala kao da i ne želi da se previše eksponira po medijima.

Last edited:
Princu je hajlajt karijere kuvanje u Na večeri kod. Više će ga ljudi po tome prepoznati nego po silnim nastupima u barovima i po užeglim pesmama.
Bar i to... Neke naše predstavnike niko i ne prepoznaje. Obican svet i nema pojma ko nas je sve predstavljao.

Mogu da se kladim da bi više ljudi na ulici prepoznalo sliku Princa nego Teye. 🤷‍♂️
Jako veliki broj ljudi na ulici ne prepozna Nadeždu Petrović i Nikolu Teslu što je blam. Imaš klipove po netu. 😂
Odmah neki prepoznaju Miljanu Kulić, ali nisu sigurni da je na slici Ivo Andrić. Tako to, da li će neko nekog prepoznati po slici u Knezu je zaista nebitno, možda i bolje da te neki likovi ne prepoznaju.

Svašta, Princa poveći deo Srbije nije video na slici, dečko ako je jednom ušao u trending nakon pobede i to je vrlo brzo ispao iz istog lol top 20 nije ni video
Hahaha Princa nije video veći deo Srbije, dečko je obišao sve moguće zabavne emisije u Srbiji u prethodne dve godine (muzičke emisije, podcaste, večernja izdanja, specijale, emisije o kuvanju...), dnevno po nekoliko članaka o njemu po medijima, znaš li šta je komentara i lajkova na samo objavljivanje linka tog teksta o njemu recimo na Fejsbuku. Nije Srbija samo trending, tiktok i mi "mladi" od 20/30 godina.

Čestitke na gostovanju na pinku i učešću na večeri kod i lajkovima na fejsbuku, time je zvanično najpopularnija ličnost u Srbiji. Teya plače u uglu sa svojim milionskim pregledima i lajkovima na društvenim mrežama, sve joj džaba pošto nije kuvala sa Cakanom i Anom Milenković u nekoj abitnoj emisiji na rts koju više ne gleda ni moja baba.

Dobro ajde nije tako.Jeste bio u medijima prisutan ponekad u ove 2 godine, ali da su se 2 članka dnevno objavljivala o njemu je smješno reći.

Čestitke na gostovanju na pinku i učešću na večeri kod i lajkovima na fejsbuku, time je zvanično najpopularnija ličnost u Srbiji. Teya plače u uglu sa svojim milionskim pregledima i lajkovima na društvenim mrežama, sve joj džaba pošto nije kuvala sa Cakanom i Anom Milenković u nekoj abitnoj emisiji na rts koju više ne gleda ni moja baba.
Jaoj kako ti voliš da izvrćeš moje reči. 😂

Ko je spomenuo da je najpopularnija osoba u Srbiji, naravno da nije... Kažem da ga ljudi prepoznaju jer su viđali njegov lik na tv-u, po medijima i mrežama. A on nije baš neko koga ćeš zaboraviti kada ga vidiš. Dečko je vrlo atraktivan i jedinstven zbog svoje kose, brade i obrva i izgledom stvarno podseća na nekog princa. I sigurno je po izgledu prepoznatljiviji od Teye koju pomešaš sa svakom drugom devojkom koja fura šiške.

Možda ti ne gledaš te emisije ali činjenice pokazuju drugačije jer su one izuzetno gledane. Očigledno ljudi 40+ vole da gledaju kuvanje. 😊

A zbog čega ne bi mogli da se porede? Mislim niđe veze.Ali ne treba pretjerivati ni u čemu, pa ni u tome da je Princ toliko prisutan u medijima, ali ni toliko da je karijera Teya Dore bolja i uspješnija od njegove.

Pa jeste više uspjela, ali ne toliko kao što neki ovdje govore.Mislim može se reći da je od ESC izvođača iz Srbije uspjela Sanja Vučić ili Konstrakta, pa da je Princ daleko od njih po popularnosti.

Back