rs Srbija 2025: Princ - Mila

To je super! Ali zato na Spotify potop, jedva 630k strimova za 3 meseca. I u svakoj sedmičnoj statistici smo na 36. mestu, samo je Gruzija ispod nas.
Pa ipak je balada u pitanju i tih 600 hiljada strimova je dosta. Naravno da nismo zadovoljni, ali ja lično nisam očekivao da će biti ni 500.000.

A evo i statistike sa Spotifaja za @TheCode_123 koji tvrdi da Dačić sa svojim pevanjem (100.000 pregleda) ima više pregleda nego Mila strimova...

Meni se popravio utisak o pesmi nakon revampa, mislim da je kraj pesme lepuškast sad (?!). Bila mi je u bottom 5, sad mi je oko 24. mesta, tako da nisam najveći hejter ove pesme i činjenica je da on fantastično peva i da se to uglavnom ceni na Evroviziji.

Ali mi je presmešno da neki ljudi misle da će imati dobar nastup 😭 Prvo, to je Princ, majstor kiča i neukusa, a drugo, samo ludi ljudi mogu da se nadaju da će RTS da osmisli i realizuje savremen, konkurentan i efektan i nastup koji ima tematskog smisla za ovu pesmu.

Više bih voleo da je nastup otišao u pravcu minimalizma i elegancije, ali ako sam dobro čuo, rade sve suprotno od toga.

Dešava mi se isto kao i sa Lukom svojevremeno, svojevoljno nisam pustio pjesmu više od 10x do sad, mada je pjevušim ponekad, pogotovo što u gradu često svratim u pekaru koja se zove --- Mila 😭

Meni isto za sad ne obećava opis nastupa, pogotovo ako će biti dvoje plesača, odmah vuče na neku teatralnost i dramu, ali opet se nadam da će sve biti umjereno i da će se proći u finale makar kroz iglene uši. Nemoj neko da mi je niz prolazaka prekinuo

Ako ništa drugo bar ima glaščinu ipo i ovu pesmu je skroz dobro izveo!

Jedno je sigurno 100 posto a to je da se bas bas trudi oko svega i svaka cast na tome
(Onaj odvratni esc gabe je rekao da ga nervira i da mu svuda iskace ahahah ali to je i poenta) Bravo Vranje!! 🇷🇸👏👏👏

Au brate kakva fantastična obrada, možda čak i bolje od Mansa. Dečko stvarno ima takvu glaščinu. 🔥
I prvi žalim što je došao sa ovakvom pesmom ali šta sad možemo. Šta je tu je...treba maksimalno podržati.
Pa obicno se desi da taj 8-9 na kladionicama flopne i umesto njega uleti neko 11-12😅 videcemo
Pa Teya je prošle godine gotovo sve vreme bila 10. i prošla je kao 10. Samo za vreme polufinalaje pala na 11.

Ako kojim slučajem bude ispraćaj Aleksa49 specijalno dolazi.
Hahahaha obavezno, samo me pozovite. Pa evo i da vam otkrijem nešto ekskluzivno. 😁

Učestvovao sam u onoj giveaway nagradnoj igri RTS zvuka "upoznaj Princa na jedan dan." Al dzaba, izvukli neku devojku da ga upozna, a ona sigurno nije ovoliki fan. 😐

I još je na upoznavanju bio u onoj famoznoj crnoj trenerci koju ste kritikovali i u kojoj je snimao akustičnu verziju. 🤣

Aman ljudi, pomirite se s tim da je pesma "Mila" u izvođenju Princa ovogodišnja predstavnica Srbije. Pesma, takva kakva, predstavlja Srbiju. Njemu očigledno odgovara, čim ju je odabrao.

Back