rs Srbija 2025: Princ - Mila

Neki jednostavno ne mogu da se pomire sa tim da nas predstavlja neko koga oni lično nikad ne bi pustili na svojoj plejlisti.
Ja sam pomiren sa time, ali mogu prihvatiti nešto i i dalje smatrati da je loše i da mi se ne dopada, jedno ne isključuje drugo.

Nije sve sjajno, ali brate valjda bar nešto valja, budite bar malo realni.
Pa meni ne valja. Ne valja mi on kao izvodjač, ne valja mi pesma, ništa. To što ti smatraš da ima nešto da valja ne predstavlja realnost koju pominješ već tvoj utisak i mišljenje i ništa više.

Pa meni ne valja. Ne valja mi on kao izvodjač, ne valja mi pesma, ništa. To što ti smatraš da ima nešto da valja ne predstavlja realnost koju pominješ već tvoj utisak i mišljenje i ništa više.
Pa isto tako to što ti misliš da "baš ništa ne valja" nije realnost već samo tvoje mišljenje. 🤷‍♂️

Ja razumem to kad ti se sviđa izvođač i pesma, a većini ostalih se ne sviđa pa ti bude žao, stvarno razumem, ali moraš prihvatiti činjenicu da je tako. Mi smo odavno prihvatili da nas on predstavlja, zato i komentarišemo. Ja ne mogu da slažem da mi se bilo šta u vezi Princa i pesme sviđa kad mi se apsolutno ništa ne sviđa. Meni je ovo najgora naša pesma do sad, a Princ najdosadniji predstavnik, zanimljivije mi je bilo pratiti i Nevenu Božović. Sama pesma je užegla, sterilna, nema ništa po čemu ćeš je pamtiti, balada treba da ima emociju, ova nema ni to.

Baš sam ovih dana gledao neke snimke iz 2021. i Bože koliko mi treba takva jedna sezona, Hurricane je bilo neizmerno zanimljivo pratiti, svaki intervju, propratni materijal, svi snimci su toliko zabavni i haotični da se i dan danas vraćam da ih pogledam, dok u Prinčeve više ni ne ulazim, nemam ni volju ni želju.

Ако неће Теодора доћи, молим РТС да дозволи Алекси да преда заставу Принцу
Pa mislim da je sada izvesno da će biti ispraćaja pošto je blokada gotova. Ipak bi više voleo da mu zastavu preda Teya prošlogodišnji predstavnik, dostojanstveno kao i što su bile sve dosadašnje primopredaje, ali ako ona neće ja sam uvek tu.

Nije tačno da su bivši predstavnici svake godine novim predstavnicima predavali zastavu lol

Сезона Ураганки можда најјачи дио српске ЕВ историје још од 2008. (изв Жељко)
Онда је и Констра развалила након тога. Баш ме занима хоће ли се поновити ускоро

Nije tačno da su bivši predstavnici svake godine novim predstavnicima predavali zastavu lol
Nisu, ali je poslednjih godina to postala tradicija. I nekako mi je baš lep i emotivan taj trenutak predaje zastave, mislim da ne bi trebalo da se prekida.
Pogotovo ne zbog glupe politike.

Ko se seća 1992. godine i perioda kada su nam uvedene sankcihe, pa već naredne 1993., nismo ni prenos mogli da gledamo? Pa, onda kad je 1996., posle 4 godine prenošena Pesma Evrovizije, a mi ne učestvujemo... I, tako iz godine u godinu. Do trenutka kada 2002., saopštavaju da će 2003. debitovati Belorusija, Ukrajina, Albanija i da će se vratiti Jugoslavija, pa saznanja da ce se 2003., ipak pojaviti samo Ukrajina... I pitanja da li cemo, kada i kako se vratiti, uopste...Ali da ce ipak biti stvoren nacionalni festival Beobizija i zelje RTCG da oni imaju festival koji ce biti u Baru odrzavan... I pitanja na koji nacin ce se birati predstavnik 2004.
I onda prvog pojavljivanja 2004., tada Državne zajednice Srnije i Crne Gore?
I ne valja predstavnik, pesma... Učestvujemo, deo smo Pesme za Evroviziju...

Ja se vala ne sećam toga pošto mi se mama i tata još nisu upoznali tada 😂
Ali svakako, mi izvini nema logike taj stav bili smo zabranjeni budite zadovoljni koga god šaljemo. Šta sad, treba da volimo ovu vlast pošto putujemo bez viza? Jer pod nekoj nismo mogli (toj koju spominješ) i pošto nemamo sankcije? Mislim nije isto, ali ako mi se nešto ne sviđa, ne sviđa mi se. Zaista nema potrebe da se potencira priča “budite zadovoljni” “on predstavlja Srbiju podržite” bukvalno niko nije dužan da ga podrži, ne samo njega nego bilo kojeg prošlog i budućeg predstavnika ako mu ne odgovora.

Princ je na devetom mestu na kladionicama za prolaz u finale, tako daaaa ocekujte neocekivano.

Jos jedna velika istina koja se neprestano ponavlja. Ovo je najtoksicniji forum ikada, sa najnegativnijim ljudima, uvek. Isto bi tako bilo i da imamo pobednicku pesmu. Jezivo.

Ako me neko pita zasto i dalje ulazim. Nema pojma stvarno.
Otidi na x pa uporedi se ovim forumom.

X je nešto najtoksičnije i najgore što postoji. Tamo stvarno ne treba ulaziti i trovati se tom mržnjom. Šta su sve tamo izmišljali o Princu posle pze-a... Jezivo. U poređenju sa x-om, naš forum je milina čitati, ma koliko neki ne voleli Princa. 😁

• Like
Reactions: FFM
Ko se seća 1992. godine i perioda kada su nam uvedene sankcihe, pa već naredne 1993., nismo ni prenos mogli da gledamo? Pa, onda kad je 1996., posle 4 godine prenošena Pesma Evrovizije, a mi ne učestvujemo... I, tako iz godine u godinu. Do trenutka kada 2002., saopštavaju da će 2003. debitovati Belorusija, Ukrajina, Albanija i da će se vratiti Jugoslavija, pa saznanja da ce se 2003., ipak pojaviti samo Ukrajina... I pitanja da li cemo, kada i kako se vratiti, uopste...Ali da ce ipak biti stvoren nacionalni festival Beobizija i zelje RTCG da oni imaju festival koji ce biti u Baru odrzavan... I pitanja na koji nacin ce se birati predstavnik 2004.
Sjećam se da sam bio u polusnu kad su na TV-u objavili na Dnevniku RTRS da se SCG vraća na ESC nakon sankcija i da je izabrana pjesma, pjeva je Željko i zove se (ja ovako čujem): PLAVE BOJE

Сезона Ураганки можда најјачи дио српске ЕВ историје још од 2008. (изв Жељко)
Онда је и Констра развалила након тога. Баш ме занима хоће ли се поновити ускоро

Ove godine apsolutno nema euforije. Od 2022. svake godine sve manje pratim šta se dešava u periodu posle Nacionalnih finala. Nekako mi je ta pobeda UKR bila usiljena, a onda svake godine su u top 5, pa evo imamo sada i sitacija sa Izraelom, koji izgleda ove godine cepaju još jaču propagandu, bukvalno zna se ishod televotinga.

A sećam se za Hurricane i Kontrsaktu, intervju, pre party, memovi, stvarno je bilo nešto skoro svakog dana.

Evo bukvalno probe počinju ove sedmice i kao nobody moved.

Meni je degutantno da se toliko polemiše na negativan način o predstavniku Srbije , kako zbog pesme , tako i zbog njegove ličnosti. Ako se ova grupa već zove po predstavniku Srbije , onda je red da vi koji pljujete , da pišete u druge grupe , ili eventualno ovde čitate , ili pisete nesto ovde , sto ne stvara naboje.

Secam se tog crnog perioda po nas, devedesete. A i generalno pracenje Evrovizije. Iako sam tada bio mali, dete jedva sam cekao da gledam Evroviziju, da cujem kakve su pesme i da navijam za svog favorita, i onda kada nismo ucestvovali. Sada mi je ta zelja splasnula od pocetka sukoba Ukrajine i Rusije, pa sad i Izraela, a i sada dobijamo, nalazimo previse informacija koji ume da ubije svaki smisao pracenja Evrovizije. Bar kod mene. U to vreme ako slucajno naletim na neku informaciju o Evroviziji bila je zlatna vredna.

Ja razumem to kad ti se sviđa izvođač i pesma, a većini ostalih se ne sviđa pa ti bude žao, stvarno razumem, ali moraš prihvatiti činjenicu da je tako. Mi smo odavno prihvatili da nas on predstavlja, zato i komentarišemo. Ja ne mogu da slažem da mi se bilo šta u vezi Princa i pesme sviđa kad mi se apsolutno ništa ne sviđa. Meni je ovo najgora naša pesma do sad, a Princ najdosadniji predstavnik, zanimljivije mi je bilo pratiti i Nevenu Božović. Sama pesma je užegla, sterilna, nema ništa po čemu ćeš je pamtiti, balada treba da ima emociju, ova nema ni to.

Baš sam ovih dana gledao neke snimke iz 2021. i Bože koliko mi treba takva jedna sezona, Hurricane je bilo neizmerno zanimljivo pratiti, svaki intervju, propratni materijal, svi snimci su toliko zabavni i haotični da se i dan danas vraćam da ih pogledam, dok u Prinčeve više ni ne ulazim, nemam ni volju ni želju.
Ocigledno imamo razlicicta misljenja i ukusa o pesmama ovde i na FSC. 😅
Ti ovde ne osecas emociju, a ja cak i previse. Jos pogotovo sada kada je uradjen revamp i to mi je bilo potrebno u ovoj pesmi, a i za njegove glasovne mogucnosti.
Kada je izabran nas predstavnik, kod mene, ako nemam sta lepo reci, ne komentarisem. Svaka mala podrska, sugestija je dobro dosla. A kada se zavrsi, mozemo komentarisati sta nije valjalo ili sta je valjalo.

Back