rs Srbija 2025: Princ - Mila

Da li je sutra zvanični ispraćaj u RTS-u? Ako jeste,u koliko sati je?
Odakle ti ova informacija? Ja sam negde samo načuo da putuju u petak 2. maja, ali ništa zvanično.
Ti ovde ne osecas emociju, a ja cak i previse. Jos pogotovo sada kada je uradjen revamp i to mi je bilo potrebno u ovoj pesmi, a i za njegove glasovne mogucnosti.
Kada je izabran nas predstavnik, kod mene, ako nemam sta lepo reci, ne komentarisem. Svaka mala podrska, sugestija je dobro dosla. A kada se zavrsi, mozemo komentarisati sta nije valjalo ili sta je valjalo.
Suština svega, bravo Tinte. 👏
Prvo da podržimo, pa tek na kraju da vidimo šta nije valjalo i šta je moglo bolje.

U zgradi RTS-a neće, obzirom da su zaposlenima poslali email sadržine „Planirana je deratizacija, javićemo vam kada da se vratite“ ako ide u petak, neće moći tu da bude.

Ma nije ni bitno gde će biti ispraćaj, važno je samo da se održi ta sada već čuvena primopredaja zastave između Teye i njega. Bukvalno mi je to najveća želja pored ulaska u finale. 😅

Pa isto tako to što ti misliš da "baš ništa ne valja" nije realnost već samo tvoje mišljenje. 🤷‍♂️
Apsolutno, ne znam jesam li igde upotrebio reč realnost u kontekstu svog mišljenja.

Ti ovde jesi, zato sam sam ti to i napisao:

Nije sve sjajno, ali brate valjda bar nešto valja, budite bar malo realni.

I zato ni ne razumem tvoj odgovor lol to jest sve jedna rasprava povedena s tobom ovde prati istu formu i svakako se neću više pecati da se debatiram s tobom jer ne vodi ničemu i svaki put kad ostaneš bez argumenata krećeš da ubacuješ elemente u raspravu koji nemaju veze s vezom a živaca za takve rasprave nemam lol

Ja sam evrovizijska gerontologija i do Konstrakte ne pamtim običaj predavanja zastave. Ne vidim da je to donelo sreće Luki i Teyi. Dakle, ni tradicija, ni talična amajlija i osim popunjavanja programske šeme zabavnim programom i paradiranja, primopredaja zastave nema drugu svrhu.

Bitno je kakav će imati plasman, a ne ko je bio na ispraćaju i gde je dobio našu zastavu. Zamisli, ostvari dobar plasman, hoćemo li onda kao tradiciju uvesti ispraćaj na ESC bez pompe i prethodnog predstavnika Srbije?

Kod Princa bar nesto osecam. Nervira me. A i to je emocija. Pesma mi se i svidjala u originalnom formatu, bila je cheesy i sladunjava, ali je imala nesto simpaticno. Sada je Joksimovic sa Temua.

Ali barem imam neko interesovanje, pa makar bilo i na nivou iritantnog komarca u julu.

Za Tijanu, Balkaniku i Kona nisam imao apsolutno nista. Ni da me takne.

Ja prvi put cujem da se zastava predavala i da je to bio neki momenat.
Nije uvek, to stoji. Prethodnih godina, od kada je Beovizija preimenovana u pze počelo se sa tim. Naravno da to nema neko posebno značenje, samo mi je nekako simbolično i emotivno/lepo kada vidim da prošlogodišnji predstavnik uručuje zastavu naše zemje i poželi sreću ovogodišnjem predstavniku. Nebitno da li će se to desiti u RTS-u, na aerodromu ili gde već, lep momenat za videti. Lepa tradicija poslednjih godina, samo zato ne bih da se prekine, ništa drugo.

Da bi nešto bila tradicija mora da postoji duž niz godina, da ima nekakav značaj, a ne poslednje 2 godine, apsolutno nebitno

Pa kako onda očekuješ da postane tradicija ako će se prekidati na svake dve godine i ako Teya recimo neće da dođe, a neki je u tome još i podržavaju. Zato mora da dođe i uruči Princu zastavu, kako bi se taj niz od 3 godine nastavio. Kada povežemo 7,8,10 godina svakome će posle biti glupo da ne dođe i prekine tu tradiciju. Naravno osim ako baš zbog nečega nije u mogućnosti i ako je to opravdano.

Back