Ovde neki pričaju kao da je Princ Zdravko Čolić, dajte malo realnosti.![]()
Oni su prije nešto kao Nevena Božović i Dušan Svilar.
Ovde neki pričaju kao da je Princ Zdravko Čolić, dajte malo realnosti.![]()
U kom smislu? Koja je pa to karijera Severine u tamponu ex ju prostora jeftinih pesama i harizme. Teya je kompozitor, diplomirala na Berklie-u, dok ova peva pesme trecerazrednih autora nazalnim glasom. Sori.Ovdje neki pričaju kao da je Teya Dora Severina, dajte malo realnosti.
Bukvalno a da sad uzmeš random ljude na ulici i pokažeš im sliku, pola ih ne bi znalo ko je Teya Dora. Možda bi neki i znali jer je sveže kad je tek prošle godine bila na Evroviziji, a i to više kroz dramu sa Breskvicom nego zbog njenih pesama ili zapaženog plasmana.Ovdje neki pričaju kao da je Teya Dora Severina, dajte malo realnosti.
Bar i to... Neke naše predstavnike niko i ne prepoznaje. Obican svet i nema pojma ko nas je sve predstavljao.Princu je hajlajt karijere kuvanje u Na večeri kod. Više će ga ljudi po tome prepoznati nego po silnim nastupima u barovima i po užeglim pesmama.
Jako veliki broj ljudi na ulici ne prepozna Nadeždu Petrović i Nikolu Teslu što je blam. Imaš klipove po netu.Mogu da se kladim da bi više ljudi na ulici prepoznalo sliku Princa nego Teye.![]()
Hahaha Princa nije video veći deo Srbije, dečko je obišao sve moguće zabavne emisije u Srbiji u prethodne dve godine (muzičke emisije, podcaste, večernja izdanja, specijale, emisije o kuvanju...), dnevno po nekoliko članaka o njemu po medijima, znaš li šta je komentara i lajkova na samo objavljivanje linka tog teksta o njemu recimo na Fejsbuku. Nije Srbija samo trending, tiktok i mi "mladi" od 20/30 godina.Svašta, Princa poveći deo Srbije nije video na slici, dečko ako je jednom ušao u trending nakon pobede i to je vrlo brzo ispao iz istog lol top 20 nije ni video
Jaoj kako ti voliš da izvrćeš moje reči.Čestitke na gostovanju na pinku i učešću na večeri kod i lajkovima na fejsbuku, time je zvanično najpopularnija ličnost u Srbiji. Teya plače u uglu sa svojim milionskim pregledima i lajkovima na društvenim mrežama, sve joj džaba pošto nije kuvala sa Cakanom i Anom Milenković u nekoj abitnoj emisiji na rts koju više ne gleda ni moja baba.