rs Srbija 2025: Princ - Mila

Recite mi samo da ovo nisu kostimi za nastup, već za neki promo materijal. 😭

On mora da bude u belom i bez rukava...
Izgleda se previše družio sa Red Sebastianom. 😐

I ja mislim da bi Tam bila najbolji izbor.
I ja nekako to mislim posle dva meseca nakon PZE-a iako sam podržavao Haremke mislim da je pesma od Tam hitičnija i brže ulazi u uho. Što se tiče Princa, od njegove pobede niti se oglašavam, niti me zanima plasman, niti smišljam moguće scenarije, uopšte me ne zanima kako ćemo proći. Boljih izbora ispred njega je bilo zasigurno, nego ekstreman fanatizam na ovoj temi baš ubija želju i da je čitam. Ako gledamo realno na stvari, bolje da je Aleksa i njemu slični trol kao Milica / Bojana nego da toliko nerealno gura nešto što većina foruma ne oseća. Nema potrebe za tim. Ja se ne osećam loše jer mu ne pružam podršku, i ne vodim se onim “moramo podržati sve što nas predstavlja” ne, ne moramo.

Takođe, ali me ne bi čudilo da jesu. Spominjao je simboliku pakla, ali mi taj vizuelni identitet apsolutno ne ide uz ovakvu pesmu.

Kakav bi po vama bio najbolji nastup? Jel moze neko da ga opise onako profesionalno, strucno, da nam pokaze skice sta je zamislio, neki ai video, sve onako da vidimo kakvi ste strucnjaci, pritom da nam pokaze kostim da bude kostimograf, krojac, scenarista , reziser , Bog ? 🥰😵‍💫

Kakav bi po vama bio najbolji nastup? Jel moze neko da ga opise onako profesionalno, strucno, da nam pokaze skice sta je zamislio, neki ai video, sve onako da vidimo kakvi ste strucnjaci, pritom da nam pokaze kostim da bude kostimograf, krojac, scenarista , reziser , Bog ? 🥰😵‍💫
Najiskrenije igra svetlima i on sam na sceni, kao Barbara (Francuska).

Kakav bi po vama bio najbolji nastup? Jel moze neko da ga opise onako profesionalno, strucno, da nam pokaze skice sta je zamislio, neki ai video, sve onako da vidimo kakvi ste strucnjaci, pritom da nam pokaze kostim da bude kostimograf, krojac, scenarista , reziser , Bog ? 🥰
Sveden i jednostavan, fokus na krupnim kadrovima, njegovom licu i emociji. Kostim beo i otvoren da istakne njegovo telo i mišiće. Plesači su mi nepotrebni. Mnogo magle i dima, istaknuti to zlo podzemlje ali nastup ne sme da ide na tu stranu i postane previše mračan. Neki dobri led ekrani koji će pratiti tu tematiku o Orfeju i Euridici i eventualno neki hologram Mile na kraju.

Ja sam više bio za to da inspiracija za nastup ostane bajka o Malom Princu i njegovoj ruži. Ali pošto je promenjema ovako nešto kao što sam napisao.

Ali fraza “demons are coming” ko da je u pitanju Bambi, a ne ravna, sladunjava, “balkanska” balada. Ko je ovo smislio da mi je znati?
Mislim da je vrlo moguce da ce boje ostati crno crveno, jer koriste metaforu Hada.

Ali fraza “demons are coming” ko da je u pitanju Bambi, a ne ravna, sladunjava, “balkanska” balada. Ko je ovo smislio da mi je znati?
Mislim da je vrlo moguce da ce boje ostati crno crveno, jer koriste metaforu Hada.

Ali ovo sa Bambi me raznosi 🤣 🤣

Ali bukvalno ne znam kako sladunjava ljubavna balada i demoni i Had imaju nešto zajedničko.

Back