Aleksa49
Ekspert
Zbog čega li ovoliko trenira ako će biti zakopčan do grla na nastupu? Ili ipak neće. 

Zamislite, da je RTS umešao svoje prste niti bi Princ išao na ove koncete, niti bi imao ikakvu ptomociju.Poslednja vest o Princu i Evroviziji na sajtu im je koncert u Londonu. RTS je totalno neaktivan, od pze se niko sa RTS-a nigde nije oglasio o sopstvenom predstavniku.
I ja mislim da je njegova zasluga, verovatno je insistirao da ide kako bi se zbližio sa evropskom publikom.Zamislite, da je RTS umešao svoje prste niti bi Princ išao na ove koncete, niti bi imao ikakvu ptomociju.
Sve mi mirise na to da je sve ovo dela njega i njegovog tima.
Pa na te predevrovizijske koncerte tradicionalno se ide, i sa njim ide i neko iz RTS-a.Zamislite, da je RTS umešao svoje prste niti bi Princ išao na ove koncete, niti bi imao ikakvu ptomociju.
Sve mi mirise na to da je sve ovo dela njega i njegovog tima.
Najbolji momenat za pojavljivanje Mile je posle drugog refrena, kada kreće deo sa klavirom. Na prvom taktu klavira fokus i krupan kadar na Princa, onda neka neizvesnost i dim pa se odjednom pre poslednjih nota na klaviru pojavljuje ona i ostaje do kraja pesme.Ja mislim u poslednjem refrenu a mozda i ranije, ali je kulminacija Princ -Mila tada.