rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ja mislim u poslednjem refrenu a mozda i ranije, ali je kulminacija Princ -Mila tada.

Poslednja vest o Princu i Evroviziji na sajtu im je koncert u Londonu. RTS je totalno neaktivan, od pze se niko sa RTS-a nigde nije oglasio o sopstvenom predstavniku.
Zamislite, da je RTS umešao svoje prste niti bi Princ išao na ove koncete, niti bi imao ikakvu ptomociju.
Sve mi mirise na to da je sve ovo dela njega i njegovog tima.

Zamislite, da je RTS umešao svoje prste niti bi Princ išao na ove koncete, niti bi imao ikakvu ptomociju.
I ja mislim da je njegova zasluga, verovatno je insistirao da ide kako bi se zbližio sa evropskom publikom.

Pa na te predevrovizijske koncerte tradicionalno se ide, i sa njim ide i neko iz RTS-a.

Ja mislim u poslednjem refrenu a mozda i ranije, ali je kulminacija Princ -Mila tada.
Najbolji momenat za pojavljivanje Mile je posle drugog refrena, kada kreće deo sa klavirom. Na prvom taktu klavira fokus i krupan kadar na Princa, onda neka neizvesnost i dim pa se odjednom pre poslednjih nota na klaviru pojavljuje ona i ostaje do kraja pesme.

Ovi tizeri me istovremeno nerviraju a i mislim da donekle stvaraju mini hajp

Stalno je fokus na plesačima da bi svi komentarisali zašto muškarci kad pjeva ženi i onda BAM pojavljuje se Mila i ljudi kao uuu tose nisam nado!

Last edited:
Da i ja sam to mislio, nastup 4 gejeva plesaca koji se zakanuju da ce mu sabotirati karijeru ako ih odbije, onda se pojavi Mila i ubedi ga da ide sa njom. Tetke zadovoljne, dijaspora place, 9. mesto u polufinalu ostvareno.

Back