rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ja od kako gledam ESC ne pamtim da ovoliko nisam voleo našu pesmu 🥲 ni balkaniku toliko nisam voleo, ali sam opet pratio sve i radovao se finalu, nisam bio ravnodušan. I sa Moje 3 sam se do kraja nadao da prolazimo. Ajde što sam izgubio hajp za ESC, nisam ga imao ni prošle godine nešto, ali uglavnom imam hajp da vidim našeg predstavnika, ove godine apsolutno ništa, osećam se kao da Princ predstavlja neku drugu državu, pesma na koju ne bih ni obratio pažnju da nije naša.

Uz ovo je svakako trebao neki svedeniji nastup, jasno je da sve ovo radi kako bi progurali pesmu u finale, ali umesto toga oni pucaju sebi u nogu. To je što je.

Mislim da su mislili da cijeli svijet zna za mit o Orfeju i da će se prepoznati odmah o čemu je riječ, ali ako ne odrade sve kako treba, može da izgleda kao konfuzni bućkuriš sve
Orfej i Euridika su samo podloga za nastup, ne mora da znači da će sve biti kao u mitu. Možda će nastup imati srećan kraj, ko zna.

Daće im srećan kraj kao Tarantino nesrećnicima iz Bilo jednom u Holivudu

Mislim da su mislili da cijeli svijet zna za mit o Orfeju i da će se prepoznati odmah o čemu je riječ, ali ako ne odrade sve kako treba, može da izgleda kao konfuzni bućkuriš sve
Ko ce prepoznati, slusas pesmu na jeziku koji ne razumes i vidis 4 igraca obucena kao za spanski bop kako se prenemazu oko Isusa obucenog u crveno i odjednom se na kraju pojavljuje neka zena sa njim.

Vise zvuci kao prica o gej klozetiranom Arapinu koga je porodica naterala da se skrasi i ozeni nakon dekadentnih studija u Londonu nego kao mit o Orfeju i Euridici.

Evo maločas na CMC (Croatian Music Channel) išla Mila ☕
Imam taj kanal u TV paketu, i kad god listam i prođem ga na kratko, uvek sam mislio da je to ćirilično SMS i pitao se koja li je sad to skraćenica, pa još vezana za domaći/regionalni muzički program, i da li čak ima veze sa praistorijskim slanjem SMS poruka lol, i kao ako sigurno nije to - šta li je onda, oči ste mi otvorili, I was today years old situacija :oops::LOL:

Da se vratimo na bitnije stvari, da li su uspeli da uđu u zgradu RTS i da uzmu jedno mikrofonče s kojim će raditi reportaže i intervjue? Da li Duška Vučinić ima dovoljan nivo toksina u krvi da osoli po ostalim takmičarima i organizatorima? Da li će Princ muvati Kristinu Radenković? Da li je šef delegacije naučio da maše zastavicom manjeg formata? Mnogo je pitanja, a odgovora malo...

Čitajući ove komentare đavolu ne bi udovoljio. 😄 Bukvalno da je išao na to da bude sam bilo bi pa nije Måns Zelmerlöw da bude sam, on nema pesmu da bude sam. Da je išao na svetlu estetiku i da bude sve belo ismejavali bi ga kako mu samo još krila fale ko Fallen Angelu. Čovek ni iz čega napravi neki iole moderan koncept, pa kako se on usuđuje da bude moderan kad ima zastarelu pesmu. 😵‍💫🙉 Aman!

Nisam njegov fan i dobila sam nervni slom kad je pobedio ali bukvalno razmislite koje su vam kritike smislene, a koje su tu da bi samo nešto napisali ili s komentarom iskazali koliko ga ne volite. Shvatili smo.

Čitajući ove komentare đavolu ne bi udovoljio. 😄 Bukvalno da je išao na to da bude sam bilo bi pa nije Måns Zelmerlöw da bude sam, on nema pesmu da bude sam. Da je išao na svetlu estetiku i da bude sve belo ismejavali bi ga kako mu samo još krila fale ko Fallen Angelu. Čovek ni iz čega napravi neki iole moderan koncept, pa kako se on usuđuje da bude moderan kad ima zastarelu pesmu. 😵‍💫🙉 Aman!

Nisam njegov fan i dobila sam nervni slom kad je pobedio ali bukvalno razmislite koje su vam kritike smislene, a koje su tu da bi samo nešto napisali ili s komentarom iskazali koliko ga ne volite. Shvatili smo.
Bukvalno, sada i oni koji su ga kritikovali od početka predlažu kako bi trebalo da izgleda nastup, kostim itd. To znači samo jedno, da im ipak nije svejedno i da ipak žele da ostvarimo što bolji plasman iako su neki tvrdili suprotno. Meni lično to ne smeta, šta više jako mi je drago zbog toga. 😊

Ма за сад коментаришемо ово мало што видимо, ако то буде уклопљено супер у 3 минуте, друга прича ће бити

Тешко је било шта укомбиновати у непостојећу песму, а да делује компатибилно и држи пажњу.

РТС тачно да је правио наступ за Бамби Туг ладно би јој ставио венац од цвећа у косу и девојке у народним ношњама са погачом и сољу.

Back