cy Kipar 2025: Theo Evan - Shh

Dobar je kostim, jedan od boljih koje smo imali prilike da vidimo. Pesma je izlizana do bola, ako smo mi pobedili u konkurenciji dated balada, oni su definitivno pobedili u konkurenciji dated bržih pesama.

Dobar je kostim, jedan od boljih koje smo imali prilike da vidimo. Pesma je izlizana do bola, ako smo mi pobedili u konkurenciji dated balada, oni su definitivno pobedili u konkurenciji dated bržih pesama.
Meni su to recimo Gruzija i Island/Irska 😭

Odlična mi je ova ideja/koncept Vitruvijevog čovjeka. Vrlo originalno i, barem po fotkama, vizualno upečatljivo

Дефинитивно најбоље изгледа до сад

Можда ми се и пјесма коначно свиди уз наступ

Izgleda predobro. Realno, jedino nastupom može pokriti nedostatke koje pesma evidentno ima.

Kidalica! Meni i pesme sve bolja i bolja tako da ne bih imao ništa protiv da uđe u top 10.

Meni ovo izgleda očajno i kao očigledan pokušaj da se spasi loša/ besmislena pesma. Kakve veze ima ova skalamerija sa pesmom?

“Shh” is inspired by the Vitruvian Man, Leonardo da Vinci’s iconic work. As Theo Evan explains, it’s not merely a visual symbol of perfection, but an allegory — the inner struggle between order and chaos, between perfection and human imperfection. We wanted to show that even the ‘perfect man’ has secrets. That perfection is a mask — and behind it hides a person no one has truly seen. (...) A mystery that has been in front of us for more than 500 years. Now that you know… Shh. Let’s keep the secret — until we reveal it together on stage.

Какве везе има остатак текста пјесме са Витрувијевим човјеком 😭
Више ми је имало смисла да је Нарцис у питању

Top, ide ovo u finale. Pored Poljske mi deluje najbolje u prvom polufinalu

Meni se pesma još od starta baš svidela, a ove slike nastupa mi iskreno obećavaju

Back