me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Stvarno strasno, pricao mi je drug iz delegacije koji je tamo da je haljina uzas, sad sam se uverio. To su joj noc pre probe usivali, nije bilo prvobitno planirano. Zato je ovako nesimetricno 😅 nadam se da ce skinuti to

Kostim je tragičan, izgleda kao nešto sa školske priredbe. Osim što je vizuelno odbojan, nema nikakve veze sa tematikom pesme, kao ni vizuali koje forsiraju cele godine. Njihova delegacija je ponovo pokazala da su anti-talentovani za nastupe i operisani od kreativnosti, jer ni ove godine nisu uspeli da naprave bilo kakvu priču na sceni koja prati pesmu.

Spora balada na jeziku koji ljudi ne razumeju + random vizuali koji nemaju veze sa pesmom je uglavnom recept za propast. Žao mi je Nine 😭

Svi smo se slozili da je taj krug ili sta vec suvisan. Bez njega bi mi ovako lepo izgledalo. Klasika, dosadnjikavo, ali bi mi bila elegantna.
Ne vezano za nastup, meni ce i dalje pesma biti broj 1. Nade za prolaz su mi svedene na minimum, mada ni ranije mi nisu bile vece. :(

Nek RTCG batali onu blasfemiju Montesong i da Baryaku odrešene ruke da napravi neki altrok benger sledeće godine.

A realno, ovdje svakako nije bilo pomoći, pa da ima ne znam kakav nastup i ne znam kakvu haljinu i šta već sve ne. Samim time i nije neka šteta što za sad sve ovo djeluje kako djeluje

Nema potencijala za Q nastup, realno. Pesma ne pruža nikakve mogućnosti, osim eventualno solidnog kadriranja i sjajnog vokala, ali nažalost to odavno nije dovoljno za prolaz.

A realno, ovdje svakako nije bilo pomoći, pa da ima ne znam kakav nastup i ne znam kakvu haljinu i šta već sve ne. Samim time i nije neka šteta što za sad sve ovo djeluje kako djeluje
U suštini, to je to.
Prva je izabrana i već tad je bilo jasno da joj treba baš nešto brutalno da bi se izdvojila i prošla. Biće lijepa, elegantna (bez ovog kruga nadam se), otpjevaće odlično, ali mislim da je to maksimum

Meni je žao Nine jer je stvarno dobar izvođač. Iz ove perspektive, bolje da su otišli Neon, makar ne bi bili NQ za žaljenje.

NeonoeN bi makar imali neku foru, a ovo je pjesma za koju će većina reći da fino ona pjeva i to je to, slično kao što je bila sa Vladanom 2022.

E pa meni je bolje da bude i nebitna balada, ali makar prelepa, a ne neki bendić sa garažnom produkcijom i iritantnom pesmom. Ljubav i podrška za Ninačku ❤

Back