me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

И ја се искрено надам да ће наћи своје место у финалу. Не зато што ми се свиђа песма, већ зато што је ЦГ у питању. Али нисам убеђен да ово може више од једноцифреног броја бодова

Ako ne ode Izraelu, što se tiče publike. Čuo sam da se uveliko sprema masovno glasanje za Izrael, dele kartice, pa ne bi iznenadilo ako ove godine damo njima dosta poena, možda i maksimalne, kao što su mnoge druge zemlje prošle godine.

Ako ne ode Izraelu, što se tiče publike. Čuo sam da se uveliko sprema masovno glasanje za Izrael, dele kartice, pa ne bi iznenadilo ako ove godine damo njima dosta poena, možda i maksimalne, kao što su mnoge druge zemlje prošle godine.
Ne znam što se trude kad će im žiri dati 50 bodova maksimalno 😂

Stvarno mi nije jasno gdje je tu ikakva satisfakcija. Ono, znaš da svi znaju da nabijaš nerealan televoting, znaš da se svima gadiš zbog toga i da ti nitko neće aplaudirati zbog toga, i svejedno to radiš. Koja je svrha uspjeha na kojem ti nitko neće čestitati?

Ovo će vjerovatno najviše ići na štetu Švedske kojoj se predviđa osvajanje televotinga

Meni se ovo baš sviđa🤩
Jednostavno, a efektno (kao Iolanda prošle godine)

Opa, pozitivno iznenađenje Nina! Jako lepi efekti i baš idu uz pesmu. Nije ni ovaj krug na haljini toliko kritičan koliko smo mislili, ali moglo je i bez njega. Baš bih voleo da prođe i iznenadi sve. 👏😍

Back