me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Iako nije pravedno, neke države poput Crne Gore se na ESC-u trebaju pet puta više potruditi od nekih drugih da bi išta postigle i jbg, odabrali što su odabrali, sami pali sami se ubili. Barem je Nina trebala znati kako funkcioniraju stvari pošto je prvi put ispala zbog žirija, i sad kad je samo televoting ona dođe s ovakvim non eventom.

Gruzija će dobiti top 3 iz Jermenije, inače im je i Litvanija ranije davala dosta, možda će i sad par bodova. Crna Gora 12 od Srbije...

Slavko Kalezić je zadnji iz Crne Gore koji je na tvt dobio bodove van ex yu.

Ja se nadam da neće biti poslednja, svakako je pjesma bila na ivici ispadanja od početka, ali baš joj redni broj ne pomaže, mislim da će biti zaboravljena brzo. Volio bih da se desi čudo pa da prođe uz Srbiju

Iako smatram da pjesma jeste kvalitetna i da treba proći, u jednu ruku stvarno nije kompetitivna. Ako ispadne bolje joj je bilo da nije ni išla realno.

Ne zaslužuje poslednje mesto svakako. Gruzija i Danska su grozomorne, apslolutno bi bilo bezveze da završi ispod njih.

Obzirom da je godina, generalno, vrlo slaba, na kraju mi je ovo i među boljim pesmama ali od samog početka je bilo jasno da neće videti finale. Biće to fino i dostojanstveno predstavljanje ali krajnji rezultat će biti ispadak, baš kao i Vladana 2022. (čija je pesma, uzgred, bila daleko bolja).

Back