Šta god mi ovde mislili, neki utisak mi je da su reakcije stranih fanova mnogo mnogo bolje nego posle pze-a. I dalje nas uglavnom ignorišu, ali ima i dosta komentara oduševljenih velikom promenom u nastupu. Možda ukačimo i od njih koji glas, a koji će u zbiru sa glasovima iz dijaspore biti dovoljni za finale.Loše reakcije te više trgnu da nešto trebaš da mjenjaš.
Pa i Teya je prošle godine imala emisiju o svom putu na RTS-u, mislim da je bilo izdanje u Oko magazinu, "Stazama Ramonde" ili tako nešto se zvala, ja sam gledao.Biće na RTVu u petak, u 22:50h, emisija o našem predstavniku i njegovom putu na ESC, pa me interesuje gde je ova energija bila prethodne dve godine, kad smo zapravo imali konkurente pesme i evrovizijskoj publici prijemčive predstavnike??!
Istina, ove godine se stvarno primeti ogroman trud u odnosu na prethodne godine ali fali pesma. Ali na njoj mora da se radi pre nego što bude izabrana a ne da popravljavo i prepravljamo ono što se popraviti može kao ovaj put sa Željkovim revampom, koji je stvarno izvukao najbolje što je mogao iz nje.Ovde se jedino Princu može skinuti kapa na posvećenosti, ali od toga je slaba vajda kada nemaš glavni element na kome se mora raditi, a to je pesma.