rs Srbija 2025: Princ - Mila

Super su slike sta im fali!! Od svega onoga u pocetku ovo je odlicno... Naravno , recimo tu prvu sliku da su drugacije, logicno da ce se ljudi pitati sta je ovo jer ne znaju pricu, pa misle da se dvojica loze haha, ali dobro.. bice u cetvrtak super , i nadam se da ce se razumeti tema

Od pobede na PZE do sada pristup je bio smuti pa prospi, šta se zalepi super, pa je takav i nastup - ima svega bez bilo kakve suštine

Biće na RTVu u petak, u 22:50h, emisija o našem predstavniku i njegovom putu na ESC, pa me interesuje gde je ova energija bila prethodne dve godine, kad smo zapravo imali konkurente pesme i evrovizijskoj publici prijemčive predstavnike??!

Loše reakcije te više trgnu da nešto trebaš da mjenjaš.
Šta god mi ovde mislili, neki utisak mi je da su reakcije stranih fanova mnogo mnogo bolje nego posle pze-a. I dalje nas uglavnom ignorišu, ali ima i dosta komentara oduševljenih velikom promenom u nastupu. Možda ukačimo i od njih koji glas, a koji će u zbiru sa glasovima iz dijaspore biti dovoljni za finale.

Zato se ni Tijana nije mnogo cimala oko promocije jer su svi mislili da će lagano da se provuče u finale

Tijani je bila bitna samo čašica, kakva crna promocija. 😭 Za njeno finale je falilo baš minimum truda, ali eto... očito su mislili da ćemo se provući.

Ovde se jedino Princu može skinuti kapa na posvećenosti, ali od toga je slaba vajda kada nemaš glavni element na kome se mora raditi, a to je pesma.

Bar mnogi nece razumeti o cemu peva. Mogu da misle kako je neka unutrasnja borba sa kojecime… To cemo samo mi znati da je promasen koncept. Mozda neko interpretira drugacije pa mu se svidi ako bude lepo izgledalo na tv-u. 😄

Ziva nisam da vidim krajnji rezultat.

Ma trebao je na kraju da iskopira nastup Dizzy od prošle godine, e kakav bi to nadrealni fjužn bio.

Ali čini mi se da je i Tijana u ovo vrijeme slabo stajala na kladionicama.

Kamo sreće da svake godine postoji ovakav trud. Od menjanja nastupa (prethodnih godina su trebali samo budženje), do ulaganja u scenske efekte. Veliki bezobrazluk je rečenica Duške da mi nikada nećemo moći da priuštimo vatru, a ove godine, koliko sam razumeo, imaćemo pravu eksploziju vatre, a ne 2-3 plamenčića.

Ma dobro, Tijana, RTS, cijela delegacija te godine. Previše su opušteno ušli u to i samouvjereno a što Đole reče, tako malo truda još je falilo da uđe u finale. Na greškama se uči valjda, niz od 6, Bože zdravlja uskoro i 7, prolazaka u finale nakon toga je znak da se bar neka pouka izvukla

Biće na RTVu u petak, u 22:50h, emisija o našem predstavniku i njegovom putu na ESC, pa me interesuje gde je ova energija bila prethodne dve godine, kad smo zapravo imali konkurente pesme i evrovizijskoj publici prijemčive predstavnike??!
Pa i Teya je prošle godine imala emisiju o svom putu na RTS-u, mislim da je bilo izdanje u Oko magazinu, "Stazama Ramonde" ili tako nešto se zvala, ja sam gledao.

Ovde se jedino Princu može skinuti kapa na posvećenosti, ali od toga je slaba vajda kada nemaš glavni element na kome se mora raditi, a to je pesma.
Istina, ove godine se stvarno primeti ogroman trud u odnosu na prethodne godine ali fali pesma. Ali na njoj mora da se radi pre nego što bude izabrana a ne da popravljavo i prepravljamo ono što se popraviti može kao ovaj put sa Željkovim revampom, koji je stvarno izvukao najbolje što je mogao iz nje.

Pa ne znam koliko se izvukla pouka kada smo tri puta prošli jer smo imali više sreće nego pameti, što zbog slabijih polufinala, što zbog povoljnijeg žreba tj. imali smo dijasporu u tim polufinalima.
Balkanika - nikakav trud
Luka - tada su rekli da ne možemo da priuštimu vatru (a baš bi dobro došla u zadnjem delu pesme)
Teya - e tu se posebno osetilo koliko su nezainteresovani i lenji

Te priče RTS-a kako se nema para su jeftine floskule u koje teško ko može da poveruje. Samo mali deo sredstava iz pretplate koju im plaćamo bio bi dovoljan i za više nego pristojan nastup, ali ne... lakše je koristiti retoriku kako smo mi mala i siromašna zemlja i kako je za nas veliki uspeh samo učešće, a pare trpati u sopstvene džepove. 💀

Back