rs Srbija 2025: Princ - Mila

Mile ce sigurno biti ali samo na ekranima. U svakom slucaju kad je vec po mitu, ona opet umre kad je pogleda tako da bi bilo besmisleno da se pojavi u Obliku, ziva 😅😅😅

A i plesaci imaju svoju dnevnicu verovatno, posto su svi stranci koliko sam shvatila?
Diego koreograf je Brazilac ali je odavno baziran u Hrvatskoj, tamnoputi dečko je Britanac ali je valjda baziran u Makedoniji i Srbiji, a preostala dvojica su naši standardno odavde.
Lukini su valjda svi bili iz Slovenije, a ovi sad tehnički dođu domaća + regionalna ekipa.

Znači promocija nam je perfektna ove godine, ne znam ko je zadužen za marketing ali oduševljen sam. Možda smo i mi snimili promo reklame za glasanje na svim jezicima kao i Izrael, pa da puštaju par dana pre polufinala.

Pa verovatno. Ja sam mislio da će nešto konkretno da se desi, tipa da će spasiti Milu iz podzemlja i da će se ona pojaviti na kraju nastupa. Neki srećan kraj ili tako nešto...

Ne vjerujem da je to ležanje šok efekat budući da onda svi već sad znamo šta će se desiti, gdje će biti šok u četvrtak 😂

Ne vjerujem da je to ležanje šok efekat budući da onda svi već sad znamo šta će se desiti, gdje će biti šok u četvrtak 😂
Pa da, ali vidiš kada ga Duška pita za to ležanje on kaže nećemo o tome, da ne otkrivamo. Čak suptilno sugeriše Diegu da ništa ne otkriva nakon što ga Duška zove da priđe. Znači to je verovatno iznenađenje...biće sigurno još nešto uz to ležanje ali ne očekujem ništa spektakularno.

Sve što želim je samo da se na kraju pojavi Mila... 🙏

Otpeva poslednji stih "Da te čuvam" i oni ga povuku za noge, a njega kamera snima od gore?
Ne verujem da je tako, ali mi je to prvo palo napamet.

Ne sviđa mi se ovo šta sam video.
Možda se onda pozitivno iznenadim live (nadam se tome). 🙏

Back