Daj linkSvidja mi se deo kad ga vuku za noge (na yt sto je rts objavio).. moguce da je onda to kraj pesme kao ide i on.. Umro Orfej ranije nego sto treba hahahah![]()
Daj link![]()
Diego koreograf je Brazilac ali je odavno baziran u Hrvatskoj, tamnoputi dečko je Britanac ali je valjda baziran u Makedoniji i Srbiji, a preostala dvojica su naši standardno odavde.A i plesaci imaju svoju dnevnicu verovatno, posto su svi stranci koliko sam shvatila?
Znači promocija nam je perfektna ove godine, ne znam ko je zadužen za marketing ali oduševljen sam. Možda smo i mi snimili promo reklame za glasanje na svim jezicima kao i Izrael, pa da puštaju par dana pre polufinala.
To je šok efekat?
Pa da, ali vidiš kada ga Duška pita za to ležanje on kaže nećemo o tome, da ne otkrivamo. Čak suptilno sugeriše Diegu da ništa ne otkriva nakon što ga Duška zove da priđe. Znači to je verovatno iznenađenje...biće sigurno još nešto uz to ležanje ali ne očekujem ništa spektakularno.Ne vjerujem da je to ležanje šok efekat budući da onda svi već sad znamo šta će se desiti, gdje će biti šok u četvrtak![]()