rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ja neću prežaliti što nismo poslali Durum Durum.

Vizuali kidaju i mislim da je u Tam uloženo ovoliko truda kao u Princa, Durum Durum bi pojela na Evroviziji. Zamislite da su joj dali neki kameni oltar kao prop da rekreira neki paganski ritual i da je imala vatru i vizuale oluje 🥵

U godini u kojoj imamo baš dosta pesama koje zvuče “nostalgično”, da ne kažem zastarelo, pesma sa ovakvom promenom taktova i afro beats i estetikom bi se toliko izdvojila, a mi bismo nastavili da budemo progresivne i futuristične art kuje Evrovizije 😭

Nažalost, mislim da u tam ne bi bilo uloženo ni 30% kao u Princa pošto bi se RTS osećao ušuškano jer se fanovima dopada Durum Durum.

Ne verujem da su ih zaboravili, mislim da je bilo nekih nesuglasica sa delegacijom iz tehnickih razloga, kao onomad sa Velikom Britanijom 2023.

Pa gde je Mila, Euridika kako god se zove ženski lik kojoj se peva?
Ovo što ga vuku dok peva je da impresionira stručni žiri jer je vežbanje u ležećem položaju izuzetno teško. Nemo je stručni žiri impresionirao jer je pevao iz mnogo teških položaja, i to bez greške.
Ja od Prinčeve pobede na PZE, pišem ulazi u finale. Nisam oduševljena ni konceptom,ni stajlingom, ali ni konkurencija, osim dva tri izuzetka, me nastupom nije zadivila, bar po dostupnim isečcima sa probe.

#team finale

Ово ће да изгледа право лепо са нашим стандардним кадровима сниманим да Сатурна

Rekla Milica rediteljka sinoć u tom uključenju da su oni baš zadovoljni prvom probom. Kaže da su organizatori ispoštovali bukvalno sve što smo tražili. Znači da su verovatno i kadrovi na mestu.

Ako su ono kadrovi na story-ima, ima puno close upsa. A ove godine imamo i krstenog rezisera, ne Milicu Uposlenicu. Mislim da ce rezija biti ok. A da li je to i njegova lepota i glas dovoljno da impresionira ljude da glasaju i pored zastarele muzicki pesme, videcemo.

Ako su ono kadrovi na story-ima, ima puno close upsa. A ove godine imamo i krstenog rezisera, ne Milicu Uposlenicu. Mislim da ce rezija biti ok. A da li je to i njegova lepota i glas dovoljno da impresionira ljude da glasaju i pored zastarele muzicki pesme, videcemo.
Ko je Milica Uposlenica?

Back