rs Srbija 2025: Princ - Mila

Realno prolazimo, nema 10 boljih od nas u polufinalu plus su tu neki paterni glasanja koji nam idu na ruku.
Generalno smo zaboravni, bićemo u finalu da popunimo vreme i to je to otprilike.
I nije sve tako crno, prolazili smo i sa lošijim izvođačima i gorim nastupima, pa je i tako nešto bilo dovoljno za 10.mesto u pf i da nismo zadnji u finalu. Tako će biti i ove godine.

Cekaj, znaci oni su uzeli taj mit kao inspiraciju. (Ja se izvinjavam ali ja stvarno ne znam taj mit niti znam o cemu se radi, kao vrlo verovatno ni vecina gledalaca).

A sto je najgore ni tu nisu ispali dosledni i koherentni nego su ubacili neke prozivoljne elementa tipa tog andjela na kraju??

Na kraju cemo jos dobiti buckuris svega i svacega u pokusaju da se na silu sklopi neki koliko toliko zanimljiv paket, ali dzaba

Ove outdated dancetrash krindžare iz Irske i Danske iznad Litve, Armenije i Srbije... I have to laugh

Češka iznad svih njih isto LOL

Anyways, Srbija ide u finale, ovaj dio gdje se mete pod je ICONIC i upečatljiv, pogotovo jer drži ton pa je impresivan. It's camp, ali za ovu pjesmu moraju ići all in i cijenim trud kad vidim! Ajmo Princ!!! (skini se na idućoj probi za svaki slučaj hihi)

Ove outdated dancetrash krindžare iz Irske i Danske iznad Litve, Armenije i Srbije... I have to laugh

Češka iznad svih njih isto LOL

Anyways, Srbija ide u finale, ovaj dio gdje se mete pod je ICONIC i upečatljiv, pogotovo jer drži ton pa je impresivan. It's camp, ali za ovu pjesmu moraju ići all in i cijenim trud kad vidim! Ajmo Princ!!! (skini se na idućoj probi za svaki slučaj hihi)
I ja razmišljam kako su Jermenija i Litvanija slabije od većine ovih iznad, ali dobro 😄

Biće napeto gledati rezultate polufinala pogotovo sad kad je novi način predstavljanja

I taman kad pomisliš da scenski nastup nisu mogli više uprskati svojim nelogičnim potezima i odlukama, RTS-u je uvijek tu da nas razuvjeri kako ipak mogu još niže pasti čineći našeg predstavnika primijećenim tako što će svojim tijelom i kosom doslovno prebrisati pod pred idući nastup, hold my Vileda! 🧹

Krindž, živ me sram pojede majke, blam me njihovog blama što su dopustili da se čitava Evropa posprda sa nama! Od momka koji u ovoj konkurenciji bukvalno jedini ima romantičnu baladu i sa raskošnim vokalom i koji je lagano mogao biti ovogodišnji Sliman u smislu stage presence-a da se igralo na kartu minimalizma i dobrog kadriranja, oni napraviše uvakumljenu crvenu krpetinu od glave do pete sa dvije kikice koju četiri đavolčića razvlače po bini držeći ga za noge, logike bez!

Džaba im stvaranje lažnog hajpa i neosnovani hvalospjevi preko domaćih medija koje su dovukljali u Bazel, mijenjajte tu koreografiju kako znate i umijete, pustite mu kosu i pokupujte što više sms kartica po zemljama iz naše večeri pa šta Bog da!

Back