Aleksa49
Ekspert
Svaki ? Hahaha jaooo koliko ste ljudi optereceni. Jel vam ovo zivotno zanimanje? Meni nije. Opustite se malo. Podrzite Srbiju! TEAMFINALE Princ u finalu!!!Problem je u tome što ti svojoj podršci ne pridodaješ makar malo realnosti.
Pišeš ovde da ćemo pobediti, saberi se.
Svako ima prava i hejtovati i podržavati, međutim, problem je u tome što ti na svaki hejt komentar koji neko ostavi ovde odgovaraš.
Zaista nije lepo, po meni...
RTS ekipa šalje pdf EBU-u sa izmjenama koje smo pisali na forumu
![]()
Najlepši momenat mi je kraj pesme koji se vidi u ovom isečku koji je RTS objavio. Mila se pojavljuje na ekranu kao anđeo. Ona više nije živa i platila je svojim životom njihovu ljubav. Malo su izmenili mit ali baš se uklapa uz tekst pesme.View attachment 33990
ovde jedino ti naskaces na nas kojima se nesto ne svidja i lupas kontru. niko te ne bi dirfao da kroz svoju podrsku ne diras nas kojima je ovaj nastup i pesma uzas... tako da slobodno mozes da se vradis u delululandTo nije botovanje to je podrska!!! Ajde bre skini mi se depresivcu ..idi nadji forum : Depresijanamaksuzivanje i prikljuci se
I oni su bili predstavnici Srbije. Ne? Ok.Realno sta smo imali proteklih godina (cast izuzecima)..mrtva puvala koja su bukvalno nosena na rukama, a nisu znali ni da se izraze iz svojih usta.
Da.A onaj stih "Tako mi je stalo da te čuvam" je ustvari da je čuva od zaborava.
A kad si recimo osetio da se TeyaI oni su bili predstavnici Srbije. Ne? Ok.
Ljudi manite me se. Samo mi se kacite. Pustite da podrzavamovde jedino ti naskaces na nas kojima se nesto ne svidja i lupas kontru. niko te ne bi dirfao da kroz svoju podrsku ne diras nas kojima je ovaj nastup i pesma uzas... tako da slobodno mozes da se vradis u delululand
Odlično pitanje, ja sam recimo osetio da se Teya jako često puta, osećam često, jako često puta, skoro sam osetio ima nedelju dana, idem ja svugde idem jako često putaA kad si recimo osetio da se Teya
A gde mi je ovaj draft ne mogu da ga nadjem? HahahahahahahhaOdlično pitanje, ja sam recimo osetio da se Teya jako često puta, osećam često, jako često puta, skoro sam osetio ima nedelju dana, idem ja svugde idem jako često puta
Malopre ga dvojica pronesose na cobrnjak.A gde mi je ovaj draft ne mogu da ga nadjem? Hahahahahahahha