rs Srbija 2025: Princ - Mila

Najlepši momenat mi je kraj pesme koji se vidi u ovom isečku koji je RTS objavio. Mila se pojavljuje na ekranu kao anđeo. Ona više nije živa i platila je svojim životom njihovu ljubav. Malo su izmenili mit ali baš se uklapa uz tekst pesme.963CCB8E-CF5D-4B94-99F3-AB75EA04B6A3.webp

Problem je u tome što ti svojoj podršci ne pridodaješ makar malo realnosti.
Pišeš ovde da ćemo pobediti, saberi se.
Svako ima prava i hejtovati i podržavati, međutim, problem je u tome što ti na svaki hejt komentar koji neko ostavi ovde odgovaraš.
Zaista nije lepo, po meni...
Svaki ? Hahaha jaooo koliko ste ljudi optereceni. Jel vam ovo zivotno zanimanje? Meni nije. Opustite se malo. Podrzite Srbiju! TEAMFINALE Princ u finalu!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

RTS ekipa šalje pdf EBU-u sa izmjenama koje smo pisali na forumu

veronika-sestra-veronika-pecolaj.png

Kako RTS ubaci stvari na flash i samo prosledi EBU-u bez prilagođavanja za veliku scenu, verovatno bi onaj meme sa Princom na kutiji od Vileda džogera slučajno zavšio u pozadini kao deo glavnih vizuala. 🤔

Bravo za Princa! Realno sta smo imali proteklih godina (cast izuzecima)..mrtva puvala koja su bukvalno nosena na rukama, a nisu znali ni da se izraze iz svojih usta. Decko zna sta radi i tako treba da bude! Kakav god rezultat, definitivno zna da se probije, nabaci i da pokusa da nas predstavi sto je najbolje moguce (koliko god to bilo). 👏👏👏👏

To nije botovanje to je podrska!!! Ajde bre skini mi se depresivcu ..idi nadji forum : Depresijanamaksuzivanje i prikljuci se
ovde jedino ti naskaces na nas kojima se nesto ne svidja i lupas kontru. niko te ne bi dirfao da kroz svoju podrsku ne diras nas kojima je ovaj nastup i pesma uzas... tako da slobodno mozes da se vradis u delululand

A onaj stih "Tako mi je stalo da te čuvam" je ustvari da je čuva od zaborava.
Da.😍

Zapravo kada se udubiš, razmišljaš i povezuješ slike sa tekstom pesme ima mnogo skrivenih poruka samo na ovim isečcima koje su pustili a odnose se na tekst. Stvarno prelepo, verujem da je i ostatak nastupa takav, pun simbolike i jedva čekam da ga pogledam od početka do kraja.

I oni su bili predstavnici Srbije. Ne? Ok.
A kad si recimo osetio da se Teya
ovde jedino ti naskaces na nas kojima se nesto ne svidja i lupas kontru. niko te ne bi dirfao da kroz svoju podrsku ne diras nas kojima je ovaj nastup i pesma uzas... tako da slobodno mozes da se vradis u delululand
Ljudi manite me se. Samo mi se kacite. Pustite da podrzavam 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 kako hocu! A vama kome je pesma uzas nemojte vise da mracite temu 🥰 .. Sledeci cetvrtak nastupamo , ajde malo 💪💪💪 Saljem vam pozitivnu energiju da izadjete iz delulu depre 🥰

Управо одгледах снимак са пробе. Сусрамље...каква је она вуча по сцени...уз то онај мученик што га вуче с погледом...мајко мила, вратите Кона с ципелом...блам ме оних играча и њиховог бацања

Odlično pitanje, ja sam recimo osetio da se Teya jako često puta, osećam često, jako često puta, skoro sam osetio ima nedelju dana, idem ja svugde idem jako često puta
A gde mi je ovaj draft ne mogu da ga nadjem? Hahahahahahahha

Neko je lepo primetio da su izmedju 05-07 sekunde na klipu (esc ig) dodali zvuk krika iz pakla. Lepo zapazanje. Malo jezivo deluje kad se slusa pazljivo ahhaha ali novina.

Princ na ESC sceni bude kao:
Broom Broom GIF

Presmešno mi ovo jbt, na šta se bacaju novci. Nadam se da je iz njegovog džepa.

Stvarno je uvredljivo tražiti apstrakciju u nečemu benignom poput ove pesme, nekad je najbolje ne komplikovati stvari.

Meni je hajp bio nepostojeći otkad smo ga izabrali, ali sad kad sam videla ovu vuču, vriska

Back