rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ja očekujem prolaz, kao što sam govorio i na početku, ali naravno da ništa nikome nije zagarantovano. Može na kraju da bude i 7-8. u polufinalu, ali može da bude i 11. Nijanse će odlučivati, dosta pesama se bori za tih preostalih 3-4 mesta.

Bukvalno su u toj rekapitulaciji pustili samo 5 sekundi. Ne znam kako si na osnovu toga bilo šta uspeo zaključiti ali dobro.

S obzirom da se sinoć niko nije istakao svojim vokalom, a vrlo upitno je i za sutra, bilo bi sramota da najjači vokal ove godine Princ ispadne u polufinalu.

Princ nije najjaci vokal godine. Zabavne pesme nisu nuzno nekvalitetne, niti su bajate baladetine simfonije. Postujem da je dosta vas konzervativno glasacko telo, ali pomirite se sa cinjenicom da ima i nas kojima se ono sta vi smatrate odronima i degutantnim svidja. Postoji publika za sve, jedno ne iskljucuje drugo.

Nažalost nije akcenat više ni na vokalu ni na pesmi, već na što većem cirkusu. Ja uvek prvo gledam pevanje, jer valjda je ovo još uvek prvenstveno muzičko takmičenje. A Princ je definitivno u top 3 vokala koja smo mi ikada poslali na esc, ako su prolazili neki naši predstavnici koji su bili vokalo jako loši, mislim da Princ i te kako zaslužuje prolaz.

Last edited:
Bukvalno su u toj rekapitulaciji pustili samo 5 sekundi. Ne znam kako si na osnovu toga bilo šta uspeo zaključiti ali dobro.

S obzirom da se sinoć niko nije istakao svojim vokalom, a vrlo upitno je i za sutra, bilo bi sramota da najjači vokal ove godine Princ ispadne u polufinalu.
Da, u preostalih 2 minuta i 25 sekundi nastupa koje nismo videli ce sigurno da se desi cudo. A sto se tice vokala, pa mislim bilo bi sramota da i Gruzija i CG ispadnu po tom kriterijumu, a verovatno da hoce.

Last edited:
Koliko samo vrhunskih vokala nije prolazilo ni dok je žiri bio u polufinalu. Opet se ponavljamo da nije reč na ovom takmičenju na vokalu nego na pesmi.
Pa nije ni na pesmi toliko ako cemo isk, nego daj vi meni sibnite link naseg nastupa u DM kad procuri, unapred zahvalan. @everyone

Uf daće Bog da mi i Grci razmenimo 12-ice sutra uveče. Ne znam koga više volim od njih dvoje, baš mi idu jedno uz drugo. Ko zna, možda se i izrodi neka saradnja posle evrovizije. 😍

Ja se polako okrećem budućnosti i onim kandidatima koji već sada vide svoju šansu da stanu ispred srpske zastave na ESC 2026. Evo jedne u najavi. 😁

P.S. Ako može Klemens sa ženom na sceni, s što nebi mogla i Miljana sa majkom. 😅
Bili bismo spontani i zapaženi sigurno i jeb..o bi nam se tad za režiju i rad kamere jer bi nakon 3 minuta srpskog nastupa sve te skalamerije bile već polupane. 😅

Ili za svaki slučaj, uz njih dve na sceni, da platimo ipak i obezbedjenje Tomija Keša, mislim ono, samo za svaki slučaj. ☺️

Attachments

• Screenshot_20250514_123955_Instagram.webp
    Screenshot_20250514_123955_Instagram.webp
    128.1 KB · Views: 12
Last edited:
Zašto je nemoguće da ispadne. Malta i Finska će mu pokupiti sve poene. To je isti fazon kao i njegova pesma i cilja na istu grupu glasača. Neko mora i da izvisi, a na tome mi koji imamo potpuno drugačiju pesmu od ostalih treba da profitiramo.
Na koju grupu glasača? Na seksualne manijake? Sve tri pesme su potpuno drugačije.

Zar su Holandija i Češka stvarno za poređenje? Klaudova pesma je hitčina u odnosu na Češku, a nastup Holandije koliko god užasan bio bolji je u svakom smislu od flopa Češke, Adonisu je čak i kostim užasan.
Jesu. Pesme koje se dobro kotiraju, a u koje sumnjamo zbog klipova sa proba. I Klodu je kostim užasan. I da li ti to upoređuješ 5 sekundi češkog recapa sa celim nastupom Holandije?

Back