Biće ok tek kada prođemo u finale.Polako Aleksa, diši, biće sve ok
Da, u preostalih 2 minuta i 25 sekundi nastupa koje nismo videli ce sigurno da se desi cudo. A sto se tice vokala, pa mislim bilo bi sramota da i Gruzija i CG ispadnu po tom kriterijumu, a verovatno da hoce.Bukvalno su u toj rekapitulaciji pustili samo 5 sekundi. Ne znam kako si na osnovu toga bilo šta uspeo zaključiti ali dobro.
S obzirom da se sinoć niko nije istakao svojim vokalom, a vrlo upitno je i za sutra, bilo bi sramota da najjači vokal ove godine Princ ispadne u polufinalu.
Pa nije ni na pesmi toliko ako cemo isk, nego daj vi meni sibnite link naseg nastupa u DM kad procuri, unapred zahvalan. @everyoneKoliko samo vrhunskih vokala nije prolazilo ni dok je žiri bio u polufinalu. Opet se ponavljamo da nije reč na ovom takmičenju na vokalu nego na pesmi.
Na koju grupu glasača? Na seksualne manijake? Sve tri pesme su potpuno drugačije.Zašto je nemoguće da ispadne. Malta i Finska će mu pokupiti sve poene. To je isti fazon kao i njegova pesma i cilja na istu grupu glasača. Neko mora i da izvisi, a na tome mi koji imamo potpuno drugačiju pesmu od ostalih treba da profitiramo.
Jesu. Pesme koje se dobro kotiraju, a u koje sumnjamo zbog klipova sa proba. I Klodu je kostim užasan. I da li ti to upoređuješ 5 sekundi češkog recapa sa celim nastupom Holandije?Zar su Holandija i Češka stvarno za poređenje? Klaudova pesma je hitčina u odnosu na Češku, a nastup Holandije koliko god užasan bio bolji je u svakom smislu od flopa Češke, Adonisu je čak i kostim užasan.