rs Srbija 2025: Princ - Mila

Na koju grupu glasača? Na seksualne manijake? Sve tri pesme su potpuno drugačije.

Jesu. Pesme koje se dobro kotiraju, a u koje sumnjamo zbog klipova sa proba. I Klodu je kostim užasan. I da li ti to upoređuješ 5 sekundi češkog recapa sa celim nastupom Holandije?
Ne govorim o tome. Već su sve tri pesme na isti kalup i imaju seksualnu konotaciju, ako se nekome svidi npr. Finska, vrlo verovatno da će mu se svideti i Malta i Australija. Ali sigurno neće glasati za sve 3 pa postoji velika verovatnoća da neka od njih izvisi za finale. A deluje da je Australija najslabija među njima. I to bi Srbiji baš odgovaralo.

Imamo 40 sekundi Adonisovog nastupa, ne samo 5 i sve je ravna linija.

Ne govorim o tome. Već su sve tri pesme na isti kalup i imaju seksualnu konotaciju, ako se nekome svidi npr. Finska, vrlo verovatno da će mu se svideti i Malta i Australija. Ali sigurno neće glasati za sve 3 pa postoji velika verovatnoća da neka od njih izvisi za finale. A deluje da je Australija najslabija među njima. I to bi Srbiji baš odgovaralo.

Imamo 40 sekundi Adonisovog nastupa, ne samo 5 i sve je ravna linija.
I dalje logika nepostojeća. Sviđa mi se samo Malta. Po tvojoj logici verovatno mi se sviđaju i Finska i Australija zbog seksualne konotacije?

Ravna linija tebi.

Tim finale će sutra uveče ipak da slavi, a onda će neki morati da odaju priznanje Princu, što im sigurno neće biti lako. 😁

I da ružno je iz čista mira bilo kome reći da je tim delulu samo zato što ima drugačije mišljenje oko nekih pesama, ali ne zameram. Samo pozitivno prema finalu.

Ja se plasim da je ipak bila greska nabudziti nas nastup, Portugal je prosao bez staginga, a neki nabudzeni nastupi ispadose..
Oce li mozda neko objavljivati da se glasa za nas u sve one silne grupe za dijasporu? 😁 do pre neki dan mi bilo bas svejedno, a sad bas zelim da prodjemo hahaha

Oce li mozda neko objavljivati da se glasa za nas u sve one silne grupe za dijasporu? 😁 do pre neki dan mi bilo bas svejedno, a sad bas zelim da prodjemo hahaha
Pa hajde neka neko pusti ko ima Fejs, šta vam teško 5 minuta posla. Izgleda ću ipak ja morati da pravim profil...

Dok ne vidimo snimak ne znamo koliko je uopšte nabudzen nastup. Balada je, vuku na kulminaciji 5s i to je to. Što se tiče demona i mračnijih boja, opet na snimku smo videli samo crvenu, a na fotografijama postoji i dreamy plava. Ako razmenjuje te boje do kulminacije stvara se postepeni smisaoni doživljaj u mozgu, dok neke pesme koje su ispale kao Kipar, Belgija, Hrvatska od prvog do zadnjeg tona su udarale na mozak većinskih gledalaca koji su glasali.

Ja sam #TimFinale da bude bar jedna ex-yu zemlja u finalu (eto opet navijanje zbog svih razloga osim za pesmu lol) i #TimIspadanje cisto da kontram Aleksi i Kunalakiju i da osete malo realnost.

Ja sam #TimFinale da bude bar jedna ex-yu zemlja u finalu (eto opet navijanje zbog svih razloga osim za pesmu lol) i #TimIspadanje cisto da kontram Aleksi i Kunalakiju i da osete malo realnost.
Ali kontriranje meni nije realnost. 🤣

Možda ni ja nisam uvek realan, ali to je zato što što mi se stvarno istinski sviđa revampovana pesma i Princ kao izvođač, ali i zato što sam u manjini pa moram da mu držim stranu kad ga napadate.

Back