Pokahontas
Ekspert
Princ je obrnuti Luke Black, ima sve kvalitete koje Luke nema, a nema one koje Luke ima. Ying Yang
maj predikšns for tudej:
10. i 11. mestoi
, u random redosledu
Hmmm... Ne znam baš. Oni su kao mi i Hrvatska. Braća koja se svađaju, a vole se.Za Litvaniju ce pre da glasa Gruzija nego Letonija. Litvanci i Letonci se uopste tako ne mirisu kako se nama cini![]()
SSlušam ove utiske sa probe za Princa kažu da se jedino dešava to kad ga vuku za noge ali da je ostatak pesme skroz statičan, da se ništa ne dešava
Kad si u areni, scena je daleko i vidis bukvalno nastup 180 stepeni, kamermane koje kruze okolo, udaljavaju se, dakle raw nastup. Imas velike ekrane gde vidis rediteljski cut to jest ono sto ide na tv-u u polufinalu i finalu i instrukcije: sada upalite svetlo na telefonu, sada tapsite itd. Ja kad sam gledala Konstraktu u areni, 80 % sam gledala ekran. Dakle i novinari i publika ocenjuju vecinom ono sto vide na ekranu.To je tacno tek za vecerasnju probu, ovu prethodnu su mogli samo da prate iz arene.
Brt kako ovo da tumačim?Prošle godine sam bio napet jer sam osećao da će Teya zapravo da ispadne. A danas osećam da Princ zapravo prolazi, ne znam iz kojih razloga ali takva je energija dana.
A koje to kvalitete ima Luke?Princ je obrnuti Luke Black, ima sve kvalitete koje Luke nema, a nema one koje Luke ima. Ying Yang
Jedino ih povezuje ludo samopouzdanje i istorija "gorki limun" izjava o nasim prethodnim predstavnicimaPrinc je obrnuti Luke Black, ima sve kvalitete koje Luke nema, a nema one koje Luke ima. Ying Yang
Jedan od naših najboljih predstavnika. Tim Luk BlekA koje to kvalitete ima Luke?![]()