Ko što je Teyi upropašten nastup režijom, Luki je užasnim sound mixingom, od vokala koji se nije čuo do same matrice i nepostojećih basova koji su ključni u ovoj pesmi. I ne, nije do pevanja, jer se sasvim lepo čuo kod nas u finalu i zvučao poprilično slično ko u studijskoj verziji. I ako ćemo o načinu pevanja, koji se btw uklapa u temu pesme, onda evo da damo Princu da prepeva Billie Eilish - Everything I Wanted, jer ona isto ne zna da peva jer je previše tiha. A njoj da oduzmemo milionske preglede.
Plus režija na sve to i ne poštovanje dogovorenih kadrova. I ovo je i on sam pričao, a i Duška nakon prolaska u finale, a ne kasnije kao izgovor za loš plasman. I slobodno možete da uporedite zvuk na onoj rekapitulaciji svih proba, sa onim što je bilo u polufinalu i finalu. A i da uporedite komentare ispod na naš nastup tada, i kasnije kad su se fanovi žalili da nije dobro ko na NF i da se ne čuje. Samo ovo nije popularno reći jer je lepše osuti paljbu po njemu koji je bio omražen kod nas od strane većinskog stanovništva, kao i malim delom Teya zbog toga što Breskvica nije pobedila. Ali se zato oduševljavamo kad nam Princ da bare minimum. Ne znam dal bi bolje prošao i da je sve bilo ok, ali nije sve njegova krivica jer je nastup bio lošiji od NF.
Ali evo da pohvalim Princa, jesu se potrudili da izvuku maksimum iz ovako loše pesme, ja čak više naginjem ka tome da verovatno prolazi u finale.