rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ko što je Teyi upropašten nastup režijom, Luki je užasnim sound mixingom, od vokala koji se nije čuo do same matrice i nepostojećih basova koji su ključni u ovoj pesmi. I ne, nije do pevanja, jer se sasvim lepo čuo kod nas u finalu i zvučao poprilično slično ko u studijskoj verziji. I ako ćemo o načinu pevanja, koji se btw uklapa u temu pesme, onda evo da damo Princu da prepeva Billie Eilish - Everything I Wanted, jer ona isto ne zna da peva jer je previše tiha. A njoj da oduzmemo milionske preglede.
Plus režija na sve to i ne poštovanje dogovorenih kadrova. I ovo je i on sam pričao, a i Duška nakon prolaska u finale, a ne kasnije kao izgovor za loš plasman. I slobodno možete da uporedite zvuk na onoj rekapitulaciji svih proba, sa onim što je bilo u polufinalu i finalu. A i da uporedite komentare ispod na naš nastup tada, i kasnije kad su se fanovi žalili da nije dobro ko na NF i da se ne čuje. Samo ovo nije popularno reći jer je lepše osuti paljbu po njemu koji je bio omražen kod nas od strane većinskog stanovništva, kao i malim delom Teya zbog toga što Breskvica nije pobedila. Ali se zato oduševljavamo kad nam Princ da bare minimum. Ne znam dal bi bolje prošao i da je sve bilo ok, ali nije sve njegova krivica jer je nastup bio lošiji od NF.
Ali evo da pohvalim Princa, jesu se potrudili da izvuku maksimum iz ovako loše pesme, ja čak više naginjem ka tome da verovatno prolazi u finale.

Samo mi se spava je i više nego odlična pesma, ali je Luka kao izvođač bio jako loš, pre svega vokalno i zato je celokupan utisak slab. Da je neko drugi izveo tu pesmu sigurno bi ostavila jači utisak na sve nas. Ovako će brzo otići u zaborav i ljudi se neće ni sećati da nas je predstavljala. Isto će biti i sa Milom, razlika je samo u tome što je Princ autentičniji izvođač i vokalno razvaljuje pa je se možda neko i seti zbog toga.

Samo mi se spava je i više nego odlična pesma, ali je Luka kao izvođač bio jako loš, pre svega vokalno i zato je celokupan utisak slab. Da je neko drugi izveo tu pesmu sigurno bi ostavila jači utisak na sve nas. Ovako će brzo otići u zaborav i ljudi se neće ni sećati da nas je predstavljala. Isto će biti i sa Milom, razlika je samo u tome što je Princ autentičniji izvođač i vokalno razvaljuje pa je se možda neko i seti zbog toga.
👏👏👏👏👏👏

Odgledah i ja nastup, ok je to, malo smornjikav prvi deo, ali to je vise do pesme nego nastupa. Par lepih kadrova, pogotovo onaj kada zaklanja lice od snopa svetlosti. Jedino sto bih menjao je njegovo odelo, trebalo je da nosi nesto bez rukava kao na nasem izboru. I malo vise svetla na pocetku, tesko je videti njegovo lice. Sve u svemu je OK, ali nisam siguran da prolazimo.

Niđe veze. Ako je neko autentičan to je Luka, a njega se fanovi i te kako sećaju i jako je voljen u fandomu. Našao je svoj žanr koji savršeno producira, moderno, ne kopira nikoga. S druge strane imamo Princa sa muzikom koja kasni 20 godina, sa melodijama koje se oslanjaju na muziku drugih starijih izvođača, ništa autentično i novo nije doneo na muzičku scenu. Žali bože dobrog glasa kad ga ne koristi na prave pesme već na neke reciklirane pesmuljke.

Niđe veze. Ako je neko autentičan to je Luka, a njega se fanovi i te kako sećaju i jako je voljen u fandomu. Našao je svoj žanr koji savršeno producira, moderno, ne kopira nikoga. S druge strane imamo Princa sa muzikom koja kasni 20 godina, sa melodijama koje se oslanjaju na muziku drugih starijih izvođača, ništa autentično i novo nije doneo na muzičku scenu. Žali bože dobrog glasa kad ga ne koristi na prave pesme već na neke reciklirane pesmuljke.
Mislio sam na auteničan fizički izgled. Luka jeste odličan producent i stvaralac moderne muzike i po tome jeste autentičniji od Princa, sa pevanjem gotovo da nema blage veze i to nije čak ni za poređenje. Ali opet kažem da sam mislio na Prinčev izgled ne na muzički izraz.

Da, pa osnovna razlika je što su i Konstrakta i Luka i Teya umetnici i stvaraoci, čak više autori nego izvođači, a pride u stvaranju vrlo skloni da budu autentični, Luka možda i najviše.
Princ je konvencionalno odličan izvođač i pevač, bolji vokal od svih njih, ali nije autor i peva šta mu se da. Što nije manje vredno samo po sebi, ne moraju svi sami sebi da prave muziku, i uopšte nije loše biti samo izvođač kada ti se da nešto fantastično, ali to ovde nije slučaj.
Ja od starta a i dalje mislim da ovde najslabija karika nije ni izvođač ni nastup, nego pesma.

Princ kao izvođač apsolutno ima kapacitet, ali problem ovdje su i pjesma i promašen koncept nastupa. Iskreno čak mi je bilo i dijelova u prvobitnoj verziji koji mi se više sviđaju nego u revampu.

Back