rs Srbija 2025: Princ - Mila

Možemo samo maštati o tome šta bi želeli da šaljemo, budući da nam je većinski selekcija za PZE siromašna i neinspirativna. Sa par zanimljivih artista za koje se onda iz godine u godine utripujemo da imaju potencijalne dragulje.

Recimo lično mi je sada svejedno što je Princ tamo jer ne mislim da bi sa Haremkama Tam ili Vukaylom nešto puno bolje prošli. Što u trenutku finala za PZE mislila nisam.😄

Da, kod Teye su bukvalno samo trebali jedan fenomenalan PZE nastup i koncept, bez ikakvog filozofiranja, da preslikaju na ESC. Ali debili nisu! Žao mi je i danas, ali i nju krivim što je očigledno samo aminovala i ćutala. Jednostavno nema živosti i borbenosti u njoj a divna je osoba, imam utisak.

Kod Luke pak, sam koncept je bio totalni promašaj i onaj robot više nego odvratan, fuj. Doduše, užasan vokal kad se doda uz to, čudo da smo se i provukli u finale. A da bude još komičnije, SMSP je odlična pesma u svom žanru i on je jako talentovan u pisanju.

Kod nas samo neke kontradiktornosti...ako je pesma dobra, režija i kadriranje us.ru stvar...ako je pesma baš dobra, vokal i nastup totalni promašaj...ako je pesma outdated i čist prosek u svom žanru, vokal pokida a vizuelno ispadne to još i najbolje. Nigde kraja! 🤪

Amannnn RTS, podmladi celu ESC ekipu već jednom, daj živosti i kreativnosti malo a ovu ekipu kompletnu, pošalji već jednom sa Dušankom naravno, u zasluženu penziju. Njena senilnost i prisećanja iz 1913., već počinju da zabrinjavaju.

Last edited:
Za Litvaniju ce pre da glasa Gruzija nego Letonija. Litvanci i Letonci se uopste tako ne mirisu kako se nama cini 😉

Prošle im godine u finalu Letonija dala 10, a Gruzija 0. Mada prije 15ak godina su Litvanija i Gruzija često razmjenjivali 12ice.

Za Litvaniju ce pre da glasa Gruzija nego Letonija. Litvanci i Letonci se uopste tako ne mirisu kako se nama cini 😉
Hmmm... Ne znam baš. Oni su kao mi i Hrvatska. Braća koja se svađaju, a vole se.

SSlušam ove utiske sa probe za Princa kažu da se jedino dešava to kad ga vuku za noge ali da je ostatak pesme skroz statičan, da se ništa ne dešava

To je tacno tek za vecerasnju probu, ovu prethodnu su mogli samo da prate iz arene.
Kad si u areni, scena je daleko i vidis bukvalno nastup 180 stepeni, kamermane koje kruze okolo, udaljavaju se, dakle raw nastup. Imas velike ekrane gde vidis rediteljski cut to jest ono sto ide na tv-u u polufinalu i finalu i instrukcije: sada upalite svetlo na telefonu, sada tapsite itd. Ja kad sam gledala Konstraktu u areni, 80 % sam gledala ekran. Dakle i novinari i publika ocenjuju vecinom ono sto vide na ekranu.

A i zvuk je u areni meni bio los.

Prošle godine sam bio napet jer sam osećao da će Teya zapravo da ispadne. A danas osećam da Princ zapravo prolazi, ne znam iz kojih razloga ali takva je energija dana.

Sarovic je verovatno Milici sazvakao reziju do tancina kako joj nista ne bi ostalo nejasno. Sto bi Hrvati rekli, na 200 strana.

Prošle godine sam bio napet jer sam osećao da će Teya zapravo da ispadne. A danas osećam da Princ zapravo prolazi, ne znam iz kojih razloga ali takva je energija dana.
Brt kako ovo da tumačim?
Da li da su tvoja predviđanja suprotna onome što se desi, ili da su tvoja predviđanja opuštena tačna, a panična lažna. 😂
Na osnovu odgovora da znam da li ćemo poduvati ili oduvati konkurenciju.

Back