rs Srbija 2025: Princ - Mila

Konstrakta jeste bila sigurna, ali je bio veliki rizik sa tom pesmom i nastupom. Jos su nas prozvali na kraju da zacine sve. A Uraganke su prosle kao 9. mada jesu mnogi mislili da su odlicno prosle, ali to je bio delulizam

Konstrakta jeste bila sigurna, ali je bio veliki rizik sa tom pesmom i nastupom. Jos su nas prozvali na kraju da zacine sve. A Uraganke su prosle kao 9. mada jesu mnogi mislili da su odlicno prosle, ali to je bio delulizam
Pa da, ali se osetilo tih mesec dana pred ESC da postajemo favoriti, nije bilo šanse da ispadnemo. Uraganke jesu bile borderline, al znalo se da će dobiti bar dovoljno koliko treba da prođu, mislim da nije postojala šansa da ispadnu

Kad se setim onih teorija stranih fanova 2021. kako neki zenski bop mora da ispadne posto ih je mnogo, a Srbija ima najslabiji pa ce oni

Dosao sam da udelim kompliment Princu. Izasao mi je neki klip kako prica norveski sa novinarom iz Norveske i mogu reci da bas dobro zvuci. Mislim ne govorim norveski, ali mi deluje kao da ima talenat za jezike.

Dosao sam da udelim kompliment Princu. Izasao mi je neki klip kako prica norveski sa novinarom iz Norveske i mogu reci da bas dobro zvuci. Mislim ne govorim norveski, ali mi deluje kao da ima talenat za jezike.
Išao je na filozofski, tako da ima smisla.

Ja cu se napiti sada koliko me smara da cekam. A do proglasenja finalista cu onda verovatno zavrsiti u urgentnom

Back