ESC 2025: Generalne probe, polufinale i finale

Utisak veceri -DUŠKA
Ona jos uvek nije ni shvatila kako se obracunavaju glasovi zirija. Jos jedan dokaz da godinama ide na ekskurziju. Komentarisanje da ne spominjem.
Moze li Ogae Srbija da trazi njenu smenu? Da ne bruka ni sebe, ni RTS koji ima pravo na prenos i ucesce na ESC-u, ni Srbiju, a ni nas koji pratimo ESC da ne j**e u zdrav mozak?!

Austrija je nakratko spasila Eurosong. Ovo je živo sra*e. Ukrajina, Italija, Švedska, Izrael... Koji k? Znači ove godine me nije interesirao ESC, a sljedeće neće uopće. Baš baš baš loše.

Nenormalno je koliki je jaz između glasova žirija i publike ove godine. Sada je izbegnuta katastrofa u vidu pobednika, ali ne bude li se Izrael eliminisao, pitam se da li uopšte više ima smisla pratiti, pa i učestvovati. Šta sad, svake godine treba da gledamo ovakve scenarije? Mrš.
Ne samo Izrael, vec i Ukrajina

Ljudi podrzavaju Izrael i Ukrajinu, morate to da prihvatite, i bice u vrhu sve dok je glasanje koncipirano ovako kakvo jeste. Ocigledno su misljenja ljudi van ESC bubble-a dijametralno suprotna od onog sto se prezentira ovde. Videli smo uostalom kako su prosle slay queens poput Finske i Malte. A gde je zavrsila Estonija.

Austrija potpuno zasluzila, svaka cast!!!!! Pola pobede za nas! Bravo Teya!
Karija i Marko razbili, kakva energija, drago mi je da su bili u revijalno delu finala, a ne polufinala!
Znate sta je zanimljivo, uvek govorimo o potpunom uplitanju politike u takmicenje, i da to se vidi u nekim glasovima, ali uvek pobedi pesma koja to zasluzuje, i uvek ce tako biti, ne moze politika potpuno da nam oduzme car ovog takmicenja!! Toliko od mene za ovu sezonu!
Austrija jos jednom domacin jubileja, nadam se da mozemo van Beca.

Izrael udaljiti na neko vreme jeste najbolje rešenje. Mada ostaje i Ukrajina kao rak rana, i dalje mi se plače od Stefanije koja je bila ispred Sema Rajdera, Šanel, Kornelije i Konstrakte svih redom dostojnih pobednika.
Glasovi publike i žirija su podjednako bez ikakvog smisla poslednje dve godine.
Jednim apsurdom, peglati drugi je podjednako odvratno i sramotno. Ove godine manje, ali prošle skandalozno.
I da ne bude zablude, neće Izrael biti odstranjen. Vole se Jevrejske pare, još jedan od mnogih dvostrukih standarda ovog takmičenja. Mnogo gadno i tužno.

Izrael i Ukrajina NAPOLJE!

Ali Nemo koji je bio obucen kao neka zenska prostitutka mi je bio fujcina takva.
Slazem se za Nema, ako si gender neutral je l moze odeca isto tako da ti bude neutralna molim te! Ovo je bilo degutantno i prva haljina i ovo, sto ni Ivana Boom ne bi obukla

Iskreno mi smo budale što pratimo ovu farsu već duže vreme. ESC je otišao u ogroman zapećak zbog politike. Kežualci slobodno neka navale sa pljuvačinom.
ESC je nastao iz politickih razloga i od toga ne moze, a i ne treba, da pobegne.

Na tu temu, HVALA BOGU pa je Kastrato pobedio. Pesma mi se ne svidja nesto, ali borba je bila za pravdu, ne za najbolju pesmu.

Ako ne izbace Izrael posle ovoga, ja stvarno ne znam.

Ljudi podrzavaju Izrael i Ukrajinu, morate to da prihvatite, i bice u vrhu sve dok je glasanje koncipirano ovako kakvo jeste. Ocigledno su misljenja ljudi van ESC bubble-a dijametralno suprotna od onog sto se prezentira ovde. Videli smo uostalom kako su prosle slay queens poput Finske i Malte. A gde je zavrsila Estonija.
Boli nas uvo jel ih podržavaju ili ne. Ako su znali da isključe Rusiju iz takmičenja upravo iz političkih razloga i da bi sprečili ovakve scenarije, mogu i MORAJU i Izrael i Ukrajinu.

Ne zanima me ko je levica, desnica, napravili su cirkus od događaja.

Ni Nemo, ni JJ, ni Loreen ni oni Klaus iz Ukrajine nisu zaslužili pobedu. Upravo zbog politike favoriti publike ne pobeđuju. Iz godine u godinu sve manje zapazeno, praćeno, prepoznatljivo.

I da, zašto su producenti odlučili da je dobra ideja sklanjati scoreboard dok se čitaju glasovi? Bukvalno moram da pauziram strim jer zaboravljam ko je na kom mestu dok idu glasovi žirija. Nikad gora prezentacija glasova od žirija.

Back