rs Srbija 2025: Princ - Mila

PZE Mila vs ESC Mile
🌹 😁

Attachments

• Screenshot_20250518_040556_Google.webp
    Screenshot_20250518_040556_Google.webp
    135.1 KB · Views: 34
  • Screenshot_20250518_040531_Google.webp
    Screenshot_20250518_040531_Google.webp
    148.7 KB · Views: 32
Nakon ispadanja sam rekao da ako je već ispao bolje da to ne bude za par poena. Želja mi se ispunila. 😂 Debakl epskih razmera. Mada to opet neće uticati na RTS jer smo mi mala i siromašna zemlja i za nas je čast i samo da učestvujemo.

На жалост очекиван резултат, непостојећа песма, наступ без везе с истом и фијаско на крају.

Там да је отишла ладно је могла покупити већину летонских гласова

Princa ni na PZE, niko nije želeo za pobednika, ni žiri kod koga je bio drugi, ni publika kod koje je bio treći.
Čak, mislimim da je izjavio da ni Bačić nije bio da Mila ide na PZE, ali je Princ insistirao jer tu najviše pevački može da pokaže.
Bojkot RTS i od nesudjenih članova žirija i publike je takodje imao uticaja naročito na rezultate Tam i Harem Girls. Da je bilo redovno stanje neko od njih bi bio u Bazelu.

Po meni, najveći krivac je selekciona komisija ,ali kako odbiti nekog ko je učestvovao u Na večeri kod ( on i Tanja Banjanin).

Жири је морао рангирати Там и Харемсице на прва два места. Јер те песме су једине и имале такмичарски потенцијал и гомилу простора за надоградњу и спектакуларан наступ. Али добро, шта је ту је сада. Следеће године се неће променити ништа, може нас спасити само неки ексцес типа Констракте. А мислим да нам је свима јасно да се то неће десити

Жири је морао рангирати Там и Харемсице на прва два места. Јер те песме су једине и имале такмичарски потенцијал и гомилу простора за надоградњу и спектакуларан наступ. Али добро, шта је ту је сада. Следеће године се неће променити ништа, може нас спасити само неки ексцес типа Констракте. А мислим да нам је свима јасно да се то неће десити
Žiri u kom je trebala da bude Bojana Vunturišević sigurno ne bi rangirao Princa ispred Harem Girls i Tam, ali mislim da bi i kod njih pobedila Vukajla.
Kao jedno od rešenja je manji broj izabranih takmičara, nešto kao Grčka.

Najveći šok mi je potpuni ignore dijaspore na Malti i u Luksemburgu. Očekivao sam velike poene jer su male države a proporcionalno broju stanovnika živi dosta naših ljudi.
A izvini, što ti je šok? Dečko i pesma su doživeli potpuni ignore i u Srbiji, niti je imao preglede a verovatno je i on kao B&D radio sa SMS glasovima, jer mu ne bi bio prvi put, otvoreno je pričao i da je sponozoriše na YT jer je to “reklama”
Ne možeš da očekuješ da dijaspora poludi, kada i Srbiju ne zanima. U ostalom i ovde se vide komentari na početku da za nas nema finala.

Žiri u polufinalu je čak i manje dao Tam i Harem Girls nego žiri u finalu.
Па имали смо овде и члана полуфиналног жирија који је написао то што је написао. А представља се као фан такмичења

Jedan fantastičan rezultat za Princa, budimo realni trebao je da bude zadnji i ovo mu je previše. Nadam se da mu ego dobro podnosi ovu situaciju i da mu ne pada na pamet da se ko Nevena dokazuje još koji put kako je on ipak neki kvalitet, neka hvala od vas dosta. Da je kvalitetan ljudi bi ga zapravo slušali i primetili, jedino što je kod njega ove godine bilo kvalitetno je ta dobro fenirana kosa.

Voleo bih da Rts-u ne pada na pamet više da šalje ovakve pesme ali teško, ja mislim da celokupna zgrada Rts-a smatra da ovako neka pesma je sasvim pristojna za PGP standarde. I neka im, treba i sledeće godine, pa i one tamo da vežemo malo debakl i da zapravo oseti šta je mizerija zaređanih neprolaska, osećaj da si tako nebitan.

Da mogu da biram, ja bih težak treš slao dogodine Densiner x Vendi duet jebo sve, daj makar da budemo i po nekoj kontroverzi primećeni, jer ovo kao jako smo fini i dostojanstveni to nikoga ne zanima. Nisi došao na proslavu mature pa te sramota da plešeš i dovoljno je što si na fotkama, daj malo budi zvezda tog prostora u kom se nalaziš.

No džabe palamudim nešto, nema vajde od Rts-a dok se deratizacija ne obavi.

Nažalost, mi ni sa čim ovde nismo mogli da konkurišemo za ozbiljniji plasman ove godine, ali je činjenica da bi Haremke izazvale daleko veću pažnju bez obzira na krajnji rezultat. Drago mi je što Vukejla nije otišla, jer je vrlo verovatno da bi i ona ispala, a tu bi već bilo jako žao, uzimajući u obzir njen kvalitet. Najveći potencijal je definitivno bila Tam, koja bi uz upgrade nastupa vrlo verovatno bila u finalu i tamo makar top 15. Ali šta mi znamo, mi smo hejteri, negativci i depresivci. :sneaky:

Ne znam, bila bi borderline gore ili dole, ali poenta je da ona zaslužuje mnogo bolju pesmu. Svetski je kalibar i sa malo boljom pesmom verujem da bi pokidala. Mlada je, verujem da će njeno vreme tek doći.

Ne mislim da bi bilo ko sa ovogodišnjeg pze-a ušao u finale sa tako slabim pesmama a u ovakvoj konkurenciji. Možda ne bi sa svima bio ovoliko potop kao sa Milom ali teško da bi se neko provukao u finale. Dijaspora bi opet izignorisala jer je hajp bio gotovo na nuli.

Neki realan plasman u suštini.
Nadam se da će sad konačno prestati one nepodnošljive priče o uzdanju u dijasporu, kalkulacijama koliko će stići iz Malte ili Nizozemske (lol), ne vrijedi jednostavno. Nemaš dobru pjesmu, ispadaš, osim ako si Ukrajina, i to je to.

Back