rs Srbija 2025: Princ - Mila

Uh, mali broj glasova bas. Vise faktora je uticalo.
Elem, nebitno je ali kako Irska ima prednost u poziciji ako je najviše od nekog dobila 7 poena a Srbija 12 ( od Crne Gore)?

Previše puta si ponovio to, u redu je. :rolleyes: Ne mislim da ćemo odustati, samo je potrebno mnogo toga da se menja.
I treba da odustanemo ako Ukrajina i Izrael ostanu…treba mnoge zemlje da bojkotuju ovo kvazi takmicenje.

Pa dobro i nije razlika u poenima između 12. i 15. mesta. Nisam očekivao da ćemo biti ovoliko daleko od finala, stvarno sam baš razočaran.

On dobru pesmu nema od kako se bavi muzikom. Imao je šansu i protraćio ju je, dosta je bilo, treba da se zabije u mišiju rupu i ne izlazi iz nje. Neka se bavi muzikom, ali od PZE i Evrovizije, što dalje moguće.

12, 13. ili 14, sa poenom razlike je nebitno. Ovo bi moralo da bude crvena lampica našoj delegaciji, ali i svima koji imaju bilo kakve veze sa organizacijom našeg izbora. Pametnom dosta.
Hoće hoće, aj u 200 marke da će opet sve da bude isto, Duška će jednako toksična da bude u komentatorskoj kabini i opet ćemo popiti šamar
Previše puta si ponovio to, u redu je. :rolleyes: Ne mislim da ćemo odustati, samo je potrebno mnogo toga da se menja.
Iskreno, ako ostane ova vesela ekipa na RTS dogodine, odustajanje je sjajna opcija.

I ja bih da mi javni servis plati ostvarenje sna sa 200.000€ narodnih para od TV pretplate, gde mogu da se prijavim za PzE 2026.

Uostalom verovatno bih ostvario i bolji plasman.

Ma ljudi, te brojke ništa ne znače. Poenta je da je naš ovogodišnji izbor fijasko i to je činjenica. Pokazalo se tačnim ono o čemu trubimo već mesecima, bili smo nepostojeći, ali bukvalno. Da je bilo imalo pameti, možda se ovo moglo koliko toliko preduprediti boljim i efektnijim nastupom, a ne zakopati se dodatno kojekakvim nepovezanim pričama i konceptima.

On je skuhan odavno. Da sam na njegovom mestu ne bih nikad više spominjao bilo gde bilo kome da sam bio na Evroviziji, kao da nisam bio uopšte.

Dobro, sad šta bi bilo kad bi bilo. U nekim okolnostima bismo bili poslednji, i treba sad imati na umu da je i to moguće, a mislili smo da nema šanse, kao do skoro što smo mislili da u finalu ne možemo biti ispod 20. mesta pa se desilo Luki. Ne može se oslanjati na dijasporu iz jedne ili dve zemlje.

Back