Okram
Ekspert
I manite me priče "Ako ima dobru pesmu što da ne".Nadam se da je ovo znak dotičnom da se je prijavljuje više, ne želimo ga![]()
Što dalje i od Evrovizije i od PZE .
I manite me priče "Ako ima dobru pesmu što da ne".Nadam se da je ovo znak dotičnom da se je prijavljuje više, ne želimo ga![]()
I treba da odustanemo ako Ukrajina i Izrael ostanu…treba mnoge zemlje da bojkotuju ovo kvazi takmicenje.Previše puta si ponovio to, u redu je.Ne mislim da ćemo odustati, samo je potrebno mnogo toga da se menja.
Hoće hoće, aj u 200 marke da će opet sve da bude isto, Duška će jednako toksična da bude u komentatorskoj kabini i opet ćemo popiti šamar12, 13. ili 14, sa poenom razlike je nebitno. Ovo bi moralo da bude crvena lampica našoj delegaciji, ali i svima koji imaju bilo kakve veze sa organizacijom našeg izbora. Pametnom dosta.
Iskreno, ako ostane ova vesela ekipa na RTS dogodine, odustajanje je sjajna opcija.Previše puta si ponovio to, u redu je.Ne mislim da ćemo odustati, samo je potrebno mnogo toga da se menja.
Aha, hvala. Nisam znao za taj detalj.Valjda se prvo gleda ko je dobio poene od vise zemalja, pa onda najveci poeni ukoliko su zemlje dobile poene od istog broja zemalja
Pa rekoh, mnoge zemlje stalno prete bojkotima, ali nema konkretnih akcija. Ja se plašim da je njihova finansijska mašinerija mnogo jača nego što mi zapravo mislimo.I treba da odustanemo ako Ukrajina i Izrael ostanu…treba mnoge zemlje da bojkotuju ovo kvazi takmicenje.