Jedan fantastičan rezultat za Princa, budimo realni trebao je da bude zadnji i ovo mu je previše. Nadam se da mu ego dobro podnosi ovu situaciju i da mu ne pada na pamet da se ko Nevena dokazuje još koji put kako je on ipak neki kvalitet, neka hvala od vas dosta. Da je kvalitetan ljudi bi ga zapravo slušali i primetili, jedino što je kod njega ove godine bilo kvalitetno je ta dobro fenirana kosa.
Voleo bih da Rts-u ne pada na pamet više da šalje ovakve pesme ali teško, ja mislim da celokupna zgrada Rts-a smatra da ovako neka pesma je sasvim pristojna za PGP standarde. I neka im, treba i sledeće godine, pa i one tamo da vežemo malo debakl i da zapravo oseti šta je mizerija zaređanih neprolaska, osećaj da si tako nebitan.
Da mogu da biram, ja bih težak treš slao dogodine Densiner x Vendi duet jebo sve, daj makar da budemo i po nekoj kontroverzi primećeni, jer ovo kao jako smo fini i dostojanstveni to nikoga ne zanima. Nisi došao na proslavu mature pa te sramota da plešeš i dovoljno je što si na fotkama, daj malo budi zvezda tog prostora u kom se nalaziš.
No džabe palamudim nešto, nema vajde od Rts-a dok se deratizacija ne obavi.