rs Srbija 2025: Princ - Mila

S obzirom da u intervju-u na Aerodormu priča kako javnost ove godine u Srbiji ne zanima ESC zbog stanja u državi, te da je možda POLITIKA kriva što ni jedna ex-yu zemlja nije prošla, ne da mi ga nije žao, nego mi je drago što je bio tu gde i jeste, žao mi je onih 5 glasova što sam poslao takođe. Jer ne vidi problem zašto nije prošao dalje već priča kako je to sve njegov san, nije mu jasno što su ljudi na Tvitteru odmah krenuli da pričaju da neće proći u finale, pa je rekao novinare da pitaju ljude sa Tvitera, totalno bacajuci ignor na to da su bilu upravu, ne razume kritike za nastup, jer su oni tako hteli od pocetka da bude.

Bacio sam pogled na taj intervju. Baš mi nekako deluje nadmeno. Takav utisak mi je ostavio.

Luke Black koga su pojedinci spuštali da bi uzdizali Princa ima skoro 2 miliona pregleda na polufinalnom nastupu, a i milion i po na finalnom, Princ 300k. Prosto volim, obožavam 😂
Pa dobro ali od Lukinog nastupa je prošlo 2 godine, a Prinčev izašao tek pre 3 dana. Ne mora da znači da će Mila biti gledanija, ali ko zna koliko će imati ona kroz dve godine. Možda ni milion a možda pet.

Uhh kako ne volim kad je neko prepotentan, a pogotovo prepotentan bez pokrića kao što je Princ. Svi su njemu krivi za to što je ljubio dno u polufinalu, i generalno svim mogućim online anketama i listama, samo nije on. Nema veze što je došao sa bajatom passé pesmom i preglupim nastupom, bitno da je za to kriva politika. Lik nije za žaljenje, zaslužio je i plasman, a bogami i hejt koji dobija.

Pa dobro ali od Lukinog nastupa je prošlo 2 godine, a Prinčev izašao tek pre 3 dana. Ne mora da znači da će Mila biti gledanija, ali ko zna koliko će imati ona kroz dve godine. Možda ni milion a možda pet.

Pet miliona je misaona imenica. Ako dobaci do milion biće top. Baš loše idu pregledi.

Ova zena vise ne zna sta prica. Kaze u poslednjih nekoliko godina smo lagano usli u finale, a poslednje 2 godine sa 10. mesta ulazili…nema nama nama pomoci, jednostavno bice sve gore i gore.

Joj. Razumio bih da su Moje 3 ovako komentarisale, imale su jedva 20 godina sve, ali trebalo bi da malo realnije i zrelije gleda na sve - možda je još pod utiscima pa ne može, pa će kroz par dana/sedmica shvatiti šta i kako, vidjećemo.

Neka se prijavi opet ako hoće, ali što se slanja na takmičenje tiće, mislim da mu je dosta ovo jednom što je išao. Šteta za protraćen vokal na ovakvu pjesmu i rezultat, ali niko ga valjda nije natjerao da snimi i prijavi ovo

5 možda u nekom paralelnom univerzumu.

Ja se ne sećam da je neki srpski predstavnik bio ovoliko nisko u srpskom trendingu, što nakon PZE što tokom i neposredno nakon Evrovizije, svi su bili u vrhu. Da nije smešno bilo bi žalosno lol

Prihvati činjenicu da je nebitan 🤷🏼‍♂️

Ma on je sad jedva skupio milion Spotify strimova i 250K mesečnih slušalaca (što je smešno malo). Ramonda i SMSS su imali toliko u martu još te godine kad su izašle pesme. Luka je imalo milion mesečnih slušalaca nakon finala ESC, i kroz 3, 4 meseca oko 7 milion strimova (ako se dobro sećam). Ramonda oko 7,5 milion godinu dana nakon Evrovizije, SMSS 10 milion nakon godinu dana. I oboje su ušli na viral liste. Može nekad da se ostavi bar neki utisak, a da je rezultat izostao. U njegovom slučaju je sve izostalo, tako da su ova večita poređenja dosadna i smešna.

Ova godina mi je ako išta, pomogla da shvatim kakve su pesmetine SMSS i Ramonda. To što ne pogađaju nečiji lični ukus, pa su ih pljuvali, a Bogami još uvek pljuju je druga stvar. Te pesme su svoju publiku imale, možda ne brojnu, ali imale su. Svaka u svom žanru odlična. Toliko su ih pljuvali zbog lošeg rezultata u finalu, da su me ubedili da im stvarno nešto fali.

Onda dođe Princ, pa spusti ionako niske standarde kada smo u pitanju mi na ESC. Dokaže da dijaspora nije dovoljna da te u finale ugura. I Teya i Luka su imali po koji bod iz drugih država. Koliko sam bila izbirljiva poslednjih par godina, sada se molim da Džordži razvali PZE. Hvala Prinče na PTSD🥰🫶🏼

Мало муљаш са жиријем, мало више са гласовима публике и на крају добијеш то што смо добили.

Човек са таквом глашчином, након онаквих наступа у Војсу, уместо да крене у том правцу одлучује се за линунаде типа "са истока цвете моје еј хабиби" и овога сада. И да ствар буде још гора, убеђен је да је избор који прави савршен, а лоши резултати су последица сујете других и злих језика.... А у ствари је нека мини мушка верзија Карлеуше са Ананаса

Ova zena vise ne zna sta prica. Kaze u poslednjih nekoliko godina smo lagano usli u finale, a poslednje 2 godine sa 10. mesta ulazili…nema nama nama pomoci, jednostavno bice sve gore i gore.
Pa ona lupa i tokom prenosa, jednostavno zena vise nije za taj posoa. Prica stvari koje nisu tacne kako za nas tako i za ostale izvodjace. A na ne krenem da spominjem neukusne komentare

Prvo polufinalno veče na RTS-u imalo je rejting od 5,5%, dok je šer bio 13,9%.
Drugo polufinalno veče je postiglo rejting od 7,7% uz šer od 19,8%.

Finale se nije našlo u top 10 najgledanijih RTS-ovih emisija u protekloj sedmici.

Back