Luka je po meni najbolju pesmu kao takvu a u kontekstu ESC-a, imao, a u poslednje naše 3 godine.
Prezentacija i vokal nisu baš najsretniji bili što je po meni šteta ali kao autora pesme za PZE, mnogo bih voleo da ga vidim. Filip Baloš da je pametan, da mu Luka uradi pesmu, čudo bi mogao da napravi jer Luka je izuzetno talentovan autor.
Teja, a videli smo kako je Švajcarska prošla ove godine sa jednom maestralnom režijom i KRUPNIM kadrovima na licu, intimom, jednostavnošću i jasnom pričom. Teja, da nije imala RTS već grčkog ili francuskog emitera iza sebe, mogla je minimum u top 12.
Mada, mislim da moćnije balade tipa Francuska i Sliman, mogu odlično da prodju i kod publike i kod žirija. Laganije Bilie Eilish balade retko prodju baš dobro ili nagradjene kod publike. Nula Švajcarske kod publike, realno šok ali i dokaz da za publiku moraš imati šou i moć na sceni danas, a da to ne bude kič tipa Malte jer i to se saseče kod glasanja. Mora se dobra pesma kao osnova imati a onda samo pametno osmisliti nastup.
Kod Princa najbolja režija od pomenute naše 3 ali daleko je i to od sjajne režije i kadriranja posebno, sa opet premalo kadrova na licu, skoro pa nepostojeći.
Totalno promašen nastup, glumatanjena na sceni, bajke, basne, nerazumljive poruke, zastarela pesma uz to... realno, nije bilo spasa. Vokal, fenomenalan ali danas nedovoljan ako nije to paket.