rs Srbija 2025: Princ - Mila

Gospodin se zali na trenutnu situaciju u zemlji, niko nije bio zainteresovan za Evroviziju, i zato je ostvario najlosiji plasman za Srbiju. Samo nek mu neko javi da nas narod u zemlji ne moze da glasa za svoju zemlju.

Pa to što je rekao da bi bolje prošao od Luke Blacka (to isto rekla i Zejna) ne vidim što je to loše toliko. Eno ona jedna iz Harem girls likuje što je on ispao, pa ne vidim neke osude.

Last edited:
S obzirom da u intervju-u na Aerodormu priča kako javnost ove godine u Srbiji ne zanima ESC zbog stanja u državi, te da je možda POLITIKA kriva što ni jedna ex-yu zemlja nije prošla, ne da mi ga nije žao, nego mi je drago što je bio tu gde i jeste, žao mi je onih 5 glasova što sam poslao takođe. Jer ne vidi problem zašto nije prošao dalje već priča kako je to sve njegov san, nije mu jasno što su ljudi na Tvitteru odmah krenuli da pričaju da neće proći u finale, pa je rekao novinare da pitaju ljude sa Tvitera, totalno bacajuci ignor na to da su bilu upravu, ne razume kritike za nastup, jer su oni tako hteli od pocetka da bude.
Žena lik je toliko prepotentan kao da je Jelena Karleuša.

Toliko je pun sebe da je isprozivao nas u publici što nismo pevali sa njim i što nismo glasno aplaudirali, još pre nego što je pobedio. Već na osnovu tih prvih reakcija fanova je mogao da nasluti da će biti nebitan u svakom smislu.

Ne likujem, ali nije mi ga ni žao.

S obzirom da u intervju-u na Aerodormu priča kako javnost ove godine u Srbiji ne zanima ESC zbog stanja u državi, te da je možda POLITIKA kriva što ni jedna ex-yu zemlja nije prošla, ne da mi ga nije žao, nego mi je drago što je bio tu gde i jeste, žao mi je onih 5 glasova što sam poslao takođe. Jer ne vidi problem zašto nije prošao dalje već priča kako je to sve njegov san, nije mu jasno što su ljudi na Tvitteru odmah krenuli da pričaju da neće proći u finale, pa je rekao novinare da pitaju ljude sa Tvitera, totalno bacajuci ignor na to da su bilu upravu, ne razume kritike za nastup, jer su oni tako hteli od pocetka da bude.
Klasični damage control od strane narcisoidnog egoiste. On kriv? Pa nemoj tako. Sve je on to TAKO hteo, i da se na sceni muva sa Diegom i peva mu na uvce Milaaa, i da njime brišu patos (koji je na samom kraju i OBRISAO na tabeli), a najviše od svega je hteo da postigne novi rekord za Srbiju i da nam učini uslugu da testira limite dijaspore. Al u k.

Ne misli on ništa od toga što je rekao nego se pravda i izvlači.

Pa Luke Blacka ljudi morali da pustaju vise puta da provale sta peva jer nije moglo da se cuje. 😂

Salim se naravno, podrzavao sam i Luku i Princa, iako mi u oba slucaja nisu bili favoriti. Ipak, oko Luke sam se bas cimao, bas bi mi bilo krivo da nije prosao u polufinale. Kod Princa mi je bilo jasno da su vece sanse da ne prodjemo, pa mi je bilo ocekivano i lagano sam preziveo.

Luka je po meni najbolju pesmu kao takvu a u kontekstu ESC-a, imao, a u poslednje naše 3 godine.
Prezentacija i vokal nisu baš najsretniji bili što je po meni šteta ali kao autora pesme za PZE, mnogo bih voleo da ga vidim. Filip Baloš da je pametan, da mu Luka uradi pesmu, čudo bi mogao da napravi jer Luka je izuzetno talentovan autor.

Teja, a videli smo kako je Švajcarska prošla ove godine sa jednom maestralnom režijom i KRUPNIM kadrovima na licu, intimom, jednostavnošću i jasnom pričom. Teja, da nije imala RTS već grčkog ili francuskog emitera iza sebe, mogla je minimum u top 12.

Mada, mislim da moćnije balade tipa Francuska i Sliman, mogu odlično da prodju i kod publike i kod žirija. Laganije Bilie Eilish balade retko prodju baš dobro ili nagradjene kod publike. Nula Švajcarske kod publike, realno šok ali i dokaz da za publiku moraš imati šou i moć na sceni danas, a da to ne bude kič tipa Malte jer i to se saseče kod glasanja. Mora se dobra pesma kao osnova imati a onda samo pametno osmisliti nastup.

Kod Princa najbolja režija od pomenute naše 3 ali daleko je i to od sjajne režije i kadriranja posebno, sa opet premalo kadrova na licu, skoro pa nepostojeći.
Totalno promašen nastup, glumatanjena na sceni, bajke, basne, nerazumljive poruke, zastarela pesma uz to... realno, nije bilo spasa. Vokal, fenomenalan ali danas nedovoljan ako nije to paket.

Da Švajcarska nije bila domaćin i da se morala takmičiti u polufinalu, teško da bi prošla dalje. U finalu je samo u Portugaliji bila prva ispod crte, tj. 11, a kod svih drugih od 14. mesta pa naniže.

Sa trenutnim sistemom, ipak se mora malo više naginjati ka ukusu publike, nego žiriju, ako već ne može podjednako dobro za jedne i druge.

Back