Nažalost.Više tu pripadamo nego na Evroviziji, da se ne lažemo.
Ne cela ali dobar deo Srbije nažalost tu pripada...Više tu pripadamo nego na Evroviziji, da se ne lažemo.
Sponzor našeg učešća je Ministarstvo kulture i informisanja... odluka da učestvujemo je očigledno politička! Potvrđeno je 20 učesnika za sada i sve su ministarstva sponzori! Zanimljivo je da je na spisku i SAD, koji ipak nije zvanično potvrdio! Takmičenje je očigledno igračka ruske propagande, pa se pitam šta je sledeće... Možda i Izrael (uz pomoć bogate dijaspore i lobista) organizije svoje takmičnjenje na kome će učestvovati zemlje i izvođači iz celog sveta koji ga podržavaju...I kako sad to funkcioniše, ko bira predstavnike, koja televizija prenosi? Sigurno ne RTS. Ali ono, ako je Srbija imala predstavnika na Turkoviziji, očekivano mi je bilo da i ovde ode neko.
Ali mi je smiješno što pokušavaju ovo da plasiraju kao poštenu verziju ESC-a bez lobiranja i politike a bukvalno ruski političari glavni organizatori i upravni odbor takmičenja hahaha
Па већ га има дјелимично - Евровизија.Sponzor našeg učešća je Ministarstvo kulture i informisanja... odluka da učestvujemo je očigledno politička! Potvrđeno je 20 učesnika za sada i sve su ministarstva sponzori! Zanimljivo je da je na spisku i SAD, koji ipak nije zvanično potvrdio! Takmičenje je očigledno igračka ruske propagande, pa se pitam šta je sledeće... Možda i Izrael (uz pomoć bogate dijaspore i lobista) organizije svoje takmičnjenje na kome će učestvovati zemlje i izvođači iz celog sveta koji ga podržavaju...
Ma nemoj a zašto bi neko bio isključen iz esc priče ako učestvuje na Interviziji? To što pišeš je toliko glupo da nije vredno ni komentara. Ajde onda da isključimo sve sa esc/pze-a sve koji su ikada učestovali na nekom drugom takmičenju poput Zvezda Granda ili IDJ showa. E toliko glupo zvuči...Jedino pozitivno je sto svako od izvodjaca ko prihvati poziv da se pojavi na ovom 'takmicenju' treba dozivotno da bude iskljucen iz bilo kakve PZE/ESC price.
NIje stvar u takmičenju već u tome kakvo i čije je to takmičenje odn. njegova namena...!Ma nemoj a zašto bi neko bio isključen iz esc priče ako učestvuje na Interviziji? To što pišeš je toliko glupo da nije vredno ni komentara. Ajde onda da isključimo sve sa esc/pze-a sve koji su ikada učestovali na nekom drugom takmičenju poput Zvezda Granda ili IDJ showa. E toliko glupo zvuči...
Taman da se iskristališe ko je režimlija a ko ne.Dovoljno je samo reći da ministarstvo kulture bira predstavnika, a jasno je će odabrati nekog njihovog, te mi je to sve što u 2025. godini treba da znam o Slobodanu Trkulji.