Offtopic

A cela naša priča oko Intervizije će se iskoristiti za još jedan prikaz kako smo 'i tu i tamo'. Uopšte je cela stvar politička odluka i verovatno nema nikakve veze ni sa takmičenjem ni sa muzikom, već sa potrebom da se opet prave svrstavanja u tabore i istakne kako, eto oni će tamo da cene 'pravu muziku i vrednosti' suprotno Evroviziji koja se tamo doživljava kao ne znam kakva demonska sklepotina.

Blam godine, takmicenje koje osniva licno i personalno vodja drzave koja jos uvek vrsi agresiju na susednu zemlju.

Iskren da budem mislim da ovakav vrlo jeftin knockoff Evrovizije i ne zasluzuje nikakvu temu niti ih treba uopste spominjati.

Srbija i Azerbejdžan jedini sa Evrovozije trenutno (uz bivše Rusiju i Belorusiju)... neki od učesnika su i Kazakstan, Uzbekistan, Indija, UAE, Saudijska Arabija, Katar, Venecuela, Kolumbija i Kina.... Lepo društvo! Svaki Srbin da bude ponosan....

I kako sad to funkcioniše, ko bira predstavnike, koja televizija prenosi? Sigurno ne RTS. Ali ono, ako je Srbija imala predstavnika na Turkoviziji, očekivano mi je bilo da i ovde ode neko.

Ali mi je smiješno što pokušavaju ovo da plasiraju kao poštenu verziju ESC-a bez lobiranja i politike a bukvalno ruski političari glavni organizatori i upravni odbor takmičenja hahaha

Naš predstavnik je već izabran a koliko sam razumeo taj posao je obavilo Ministarstvo kulture. Slobodan Trkulja i Balkanopolis ove godine.

Ja stvarno ne vidim problem da učestvujemo i na Interviziji. Kakve veze ima ko je organizuje? A i nemojmo o nameštanjima molim vas, pa ako neko svake godine muti vodu, menja pravila, namešta Loreen na godišnjivu Abe, itd. to je EBU. A pritom učešće ovde sigurno manje košta nego naša ekskurzija na esc-u.

I kako sad to funkcioniše, ko bira predstavnike, koja televizija prenosi? Sigurno ne RTS. Ali ono, ako je Srbija imala predstavnika na Turkoviziji, očekivano mi je bilo da i ovde ode neko.

Ali mi je smiješno što pokušavaju ovo da plasiraju kao poštenu verziju ESC-a bez lobiranja i politike a bukvalno ruski političari glavni organizatori i upravni odbor takmičenja hahaha
Sponzor našeg učešća je Ministarstvo kulture i informisanja... odluka da učestvujemo je očigledno politička! Potvrđeno je 20 učesnika za sada i sve su ministarstva sponzori! Zanimljivo je da je na spisku i SAD, koji ipak nije zvanično potvrdio! Takmičenje je očigledno igračka ruske propagande, pa se pitam šta je sledeće... Možda i Izrael (uz pomoć bogate dijaspore i lobista) organizije svoje takmičnjenje na kome će učestvovati zemlje i izvođači iz celog sveta koji ga podržavaju...

Jedino pozitivno je sto svako od izvodjaca ko prihvati poziv da se pojavi na ovom 'takmicenju' treba dozivotno da bude iskljucen iz bilo kakve PZE/ESC price. Zabavljajte se ludo u Moskvi, taman da ne moramo vise gnezda svrakina da imamo na PZE

Sponzor našeg učešća je Ministarstvo kulture i informisanja... odluka da učestvujemo je očigledno politička! Potvrđeno je 20 učesnika za sada i sve su ministarstva sponzori! Zanimljivo je da je na spisku i SAD, koji ipak nije zvanično potvrdio! Takmičenje je očigledno igračka ruske propagande, pa se pitam šta je sledeće... Možda i Izrael (uz pomoć bogate dijaspore i lobista) organizije svoje takmičnjenje na kome će učestvovati zemlje i izvođači iz celog sveta koji ga podržavaju...
Па већ га има дјелимично - Евровизија.

Jedino pozitivno je sto svako od izvodjaca ko prihvati poziv da se pojavi na ovom 'takmicenju' treba dozivotno da bude iskljucen iz bilo kakve PZE/ESC price.
Ma nemoj a zašto bi neko bio isključen iz esc priče ako učestvuje na Interviziji? To što pišeš je toliko glupo da nije vredno ni komentara. Ajde onda da isključimo sve sa esc/pze-a sve koji su ikada učestovali na nekom drugom takmičenju poput Zvezda Granda ili IDJ showa. E toliko glupo zvuči...

Ma nemoj a zašto bi neko bio isključen iz esc priče ako učestvuje na Interviziji? To što pišeš je toliko glupo da nije vredno ni komentara. Ajde onda da isključimo sve sa esc/pze-a sve koji su ikada učestovali na nekom drugom takmičenju poput Zvezda Granda ili IDJ showa. E toliko glupo zvuči...
NIje stvar u takmičenju već u tome kakvo i čije je to takmičenje odn. njegova namena...!

Back