Pokahontas
Ekspert
Ako se ugasi PZE ne vredi pratiti ESC, jedino što valja zadnjih par godina
Nevena Božović, Lena Kovačević, Ivana Jordan... Njih uvek mogu da izvuku iz podruma, a sve bi oberučke prihvatile poziv.Ко је уопште РТС-ов пулен сад?
Ko zna šta može biti do krajnjeg roka za eventualno povlačenje. Ne bih isključio tu mogućnost.Necemo, vec smo potvrdili ucesce
I ja pretpostavljam da nećemo, ali ipak nikad se ne zna. Evo na primer i Moldavije je ove godine potvrdila učešće pa se povukla 2 meseca pre same Evrovizije.Necemo, vec smo potvrdili ucesce
Lena Kovačević nije u istom košu, budimo realni, a naročito ne sa Jordankom.Nevena Božović, Lena Kovačević, Ivana Jordan... Njih uvek mogu da izvuku iz podruma, a sve bi oberučke prihvatile poziv.
U najboljem slučaju mogu ponovo da pošalju Konstraktu, ali mala verovatnoća da bi ona u ovom momentu to prihvatila.
Bolje nek cuva Jovanu i decu.Željko pravi pjesmu za Princa da se opere za ovu godinu
Pa mislim da se sa tim preteruje. Budimo realni, u slučaju internog izbora i slanja poziva od strane RTS-a, 90% mladih i još uvek neafirmisanih izvođača bi taj poziv prihvatilo. To im je životna šansa, koja se dešava jednom i verovatno nikad više.Lena Kovačević nije u istom košu, budimo realni, a naročito ne sa Jordankom.
Ukoliko se poslušnički mentalitet RTS-a održi i inficira ekipu za PzEa + odluče se za interni izbor onda nam sleduje režimski simpaziter, tipa, Željko Joksimović u nekom obliku, koji je za moj ukus bajat i realno nema mnogo toga šta da ponudi. Da sa razumemo, ne negiram njegove sjajne plasmane ali realno njegovo se ime i ovde provlačilo više zbog nekakve nostalgije nego zbog ozbiljnog kreativnog potencijala.