Budućnost Srbije na Evroviziji

Ma nemam ja sa njom niti bilo kojim drugim povratnikom na pze nikakav problem ukoliko pošalje kvalitetnu pesmu. Nervira me i mislim da je jako pogubno za festival da ljudi poput Maje gotovo svake godine prolaze konkurs bez obzira na to šta poslali, a svima nam je jasno da su im (u ovom slučaju konkretno njoj) pesme loše. Te tradicije RTS mora da se odrekne ako hoće ponovo pze da vrati na viši nivo.

I ne sporim uopšte da je Žali srce moje ubedljivo najveći hit sa našeg ovogodišnjeg izbora i da će se ljudi jedino te pesme i sećati, samo to nije zbog kvaliteta pesme već fora, mimova, transparenata na protestima, tvitera i ostalih mreža. Žena kad god se pojavi sebi napravi odličnu promociju i to je skroz ok, ali mislim da niko od nas fanova, a ni sami ljudi koji rade na festivalu ne želi da se on pretvori u festival za ličnu samopromociju (što se trenutno dešava). Zato su neke reforme i izmene neophodne, počevši odmah od sledeće godine.

Kako svake godine? Maja bila 2018, pa ove. Nijednom nije imala pobedničku pesmu, ali je svaka bila pristojna u odnosu na dobar deo konkurencije. Na stranu njen karakter, ne može se baš reći da je prolazila jer je neko gura.

Kako svake godine? Maja bila 2018, pa ove. Nijednom nije imala pobedničku pesmu, ali je svaka bila pristojna u odnosu na dobar deo konkurencije. Na stranu njen karakter, ne može se baš reći da je prolazila jer je neko gura.
Pa kažem ne mislim samo na Maju, nju smo ovde komentarisali pa je ostala kao primer. Mislim na sve one koji se šetkaju od godine do godine sa kratkim pauzama a gotovo nikad ništa konkurentno ne ponude. Ne bih nikoga da imenujem ali sam siguran da svako od nas već ima nekoga u mislima dok ovo čita.

Za Maju ne mislim da prolazi konkurs jer je neko sa RTS-a gura, već na osnovu imena i karijere koju je izgradila sa hitovima iz mladosti. Svakako je rekorderka na našem izboru sa 6 ili 7 pokušaja.

Naša muzička scena nema šta bolje da ponudi. U svakom slučaju, nijedna Majina pesma nije bila među lošijim u godinama kada se takmičila, tako da ne pije vodu da je nepravedno prolazila konkurs. Ako bismo želeli samo konkurentne pesme za Evroviziju, svaki izbor bi se sveo na ne više od 5 pesama, a ni u Evropi nije bitno bolja situacija.

Sledeće godine sigurno šaljemo opet nesto slabo i nebitno,ali ćemo zato 2027 sigurno rasturiti,društvena kriza će se završiti do tada,vratiće se normalan život,bićemo domaćini EXPO 2027,i naravno 20 godina od pobede Marije Šerifović.

Pesme su onako... ali estetika mi se sviđa! Spotovi su super! Ne znam jel lik Srbin, ali ima potencijala i za ESC! Spotovi su dobri i vidim da je u pitanju nova muzička produkcijska kuća...

Uh, ništa od ovoga nije ni blizu konkurentnog. Njegovo live pevanje je tek pod velikim znakom pitanja. Dečko je inače model i influenser, vrlo blizak prijatelj Milice Pavlović pa je jasno da ima jaku ekipu iza sebe koja ga gura. Meni je lično ovo baš mlako i ne vdim da je neki potencijal za pze, ali videćemo u budućnosti da li će nešto ozbiljnije napraviti. Tek mora da se dokaže. Pesme su ovako za početak karijere sasvim ok i sviđa mi se što nisu klasične nabrajalice koje svi danas snimaju.

Davor, koliko znam je bio blizak i kretao se u krugovima Milice Pavlović. Pompezna najava i vajb Milana Stankovića na koji se niko ne loži više pa čak ni gejevi, klinke. Promašeno za 2025. godinu, iskreno.

Vi probirate posle Princa, a niste ni svesni da nam sledeće godine sleduje Princ NO.2...!

Vi probirate posle Princa, a niste ni svesni da nam sledeće godine sleduje Princ NO.2...!
Uopšte ne mora da znači. Možda sledeća godina bude nikad bolja i sa nikad većim zvezdama, a možda bude još gora nego ova. Zbog situacije u zemlji trenutno je izvesnije ovo drugo, ali ko zna šta će biti sutra a ne kroz par meseci. Buvalno nema pravila.

Pesme su onako... ali estetika mi se sviđa! Spotovi su super! Ne znam jel lik Srbin, ali ima potencijala i za ESC! Spotovi su dobri i vidim da je u pitanju nova muzička produkcijska kuća...
nedaj boze...... ove klozetarke sto dalje od esc-a

Следеће године ће бити сва ова прорежимска гамад

A bukvalno. Piše se kako ove pesme nemaju esc potencijala (svakako nisu ni rađene za esc), a Mila inače prštala od evrovizijskog potencijala 😂

Back