Budućnost Srbije na Evroviziji

Ja bio u Areni i lepa je Tea uživo, ali mi je već posle uvodnog dela konstantno zvučala isto, sve mi je bilo više neko mumlanje i dosadno. Energija i seksipil ok tu se slažem, doduše ja nisam fan, ne znam ukupno tri pesme, nego dobio kartu pa kao ajde.

Najjači doživljaj mi bio ulazak Azisa koji je baš prodrmao publiku.
Pa realno su meni skoro sve njene pesme iste, jedino mi ova na turskom i srpskom odskace. Ali i dalje mislim da je dobar potencijal.

Popularni izvođači ako bar malo vole sebe i ako im je stalo do reputacije, bežaće glavom bez obzira od RTS-a, pogotovo od ovakvog sada koji je u nikada gorem stanju. Svake godine neko pusti buvu da će se prijaviti Tea ili ko već, a oni nastupaju svaki dan i razbijaju se od tezgi i od zarada! Not gonna happen.

Javni servis kada bi dobio milion evra budžet za ESC i kada bi imao zadatak da napravi spektakl, ne bi ni 50% zacrtanog sproveo u delo, slupali bi pare u ekskurzije, nepredviđene troškove i ostalo. Kod nas jedino neka jaka privatna TV (čitaj Pink) može da isprati ambicije jakih imena na ESC i da sve to finansira. Pink je tek užegao po svim parametrima, ali jedini imaju veliku lovu i mogli bi da unajme dobre timove za organizaciju.

Stvarno više ne znam ko će se RTS-u nakon svega ovoga prijaviti bilo na konkurs ili interni izbor. Mislim da ni Kreketuša nije toliko luda i da samo voli da se poteže priča o tome. Vraćamo se u onaj period opšte nezainteresovanosti 2016-2017, pritom bez Olivere i sa mnogo lošijom reputacijom RTS-a.

Ma kakav Pink. Imaju para, ali im je produkcija pakao. Jos ako se onaj mentol nadrogira i zamisli da on osmissljava nastup i sigurno se i izgura da bude i na sceni, sanjacemo mi one dane kada su Princom cistili pod.

Joj meni je Tea guilty pleasure izvodjač, ja jako volim taj bugarski / turski melos koji oni koristi u svojim pesmama. Klasična seljana koju mi Srbi slušamo i volimo tako da mislim da bi top bilo da se pojavi na PZE! A što se tiče njenog pevanja, devojka uopšte ne peva loše, čuje se umor jer devojka nastupa svaki drugi dan, ali ima dobru tehniku.

@whisky je potpuno u pravu. Pink bi uložio mnogo više novca u nastup našeg predstavnika i obezbedio mu bolje uslove. Poznaju razne ljude po inostranstvu koje mogu da angažuju da rade na nastupu.

A sa druge strane takva tv bi nam pokvarila reputaciju koja i onako nije tako sjajna.

Прочитах коментаре и примећујем да се углавном полази од неке популарности овде.За ЕС је то небитна ствар.Пре свега,гласају они који нису у Србији али који умеју да препознају вредност. Странци се само за изузетан вокал у песми која то омогућује пробуде. Има много клипова где се неки странци не могу начудити зашто Зорја није победила.

Zbog čega je bio očajan na sceni? Šta je trebao da radi, da skače uz baladu?

Ma ovo pominjanje kako je neko dobar vokal i treba dobro da prođe zbog toga je za mene trolovanje, nikoga to ne zanima ljude zanima pesma i nastup. Pre će dobra riba skupiti poene na konto izgleda.

Sad iz ovog ugla (posle ispadanja), bolje da je i stajao sam na sceni sa ugašenim ekranima, došlo bi na isto (možda bi i bolji efekat postigao)...

Back