Budućnost Srbije na Evroviziji

Ma kakav Pink. Imaju para, ali im je produkcija pakao. Jos ako se onaj mentol nadrogira i zamisli da on osmissljava nastup i sigurno se i izgura da bude i na sceni, sanjacemo mi one dane kada su Princom cistili pod.
Не брини, иде свети Жекс и група Монкс следеће године.

Sad iz ovog ugla (posle ispadanja), bolje da je i stajao sam na sceni sa ugašenim ekranima, došlo bi na isto (možda bi i bolji efekat postigao)...
Mozda, ali ja iskreno cak vise i ne razmisljam o ovome. Bukvalno sam vec zaboravio da se ova godina ikad desila, sto je za mene sok, jer obicno sam preko leta i dalje u ESC fazonu mastajuci i razmisljajuci o sezoni iza nas. Ove godine bukvalno nikakvu emociju nemam, kao da nismo ni ucestvovali

Sad iz ovog ugla (posle ispadanja), bolje da je i stajao sam na sceni sa ugašenim ekranima, došlo bi na isto (možda bi i bolji efekat postigao)...
I ja prije par dana gledam nastup. Oni plesači su toliku pažnju odvukli da je on u svom vlastitom nastupu bio nebitan. Doduše kostim jeste bio bolji na Evroviziji, ali generalno nastup je bio mnogo efektivniji u Beogradu. Čak mi je i OG verzija pjesme bolja lol.

• Like
Reactions: FFM
jedino sto je on postigao je da ga svi posle evrovizije sprdaju i uporedjuju za dzogerom. ako mu je to bio cilj onda mu svaka cast
Ma samo nek se priča, što bi naš narod rekao za dobrim konjem se prašina diže. On je ostvario životni san, a hejteri mogu da ga upoređuju sa čim hoće, samo tamo gde je on bio oni nikada neće.

U svakom slučaju lijep podcast, iznijela je neke interesantne detalje, naravno ništa sada ekskluzivno, samo što mi nije jasno da li je ona sada formalno nezaposlena jer nije više na funkciji koju je obnašala, pošto su je pitali na kraju podcasta da li je ikad bila nezaposlena, što implicira da je i dalje u radnom odnosu. 🤔 Možda će to tek uslijediti formalno odlukom upravnog odbora...

Ma samo nek se priča, što bi naš narod rekao za dobrim konjem se prašina diže. On je ostvario životni san, a hejteri mogu da ga upoređuju sa čim hoće, samo tamo gde je on bio oni nikada neće.
Pa da zivotni sam mu je bio da bude sprdnja i da ispadne u pf. Sad se vec niko ne seca princa i nek bude srecan ako i u vranju bude imao karijeru. Postajes gori od Karlinih fanov

Koliko dobar pdcast sa Oliverom! Evo nekih zanimljivih detalja:

2016. trebalo da idu Sanja Vucic i Joca Ajkula, ali nisu mogli da nadju pesmu 😅😅😅

2017. trebalo da ide Aleksandra Radovic, ali odustala
I Popović zvao Oliveru da pošalju Karleušu na Evroviziju hahaha

Back