PeleESC7
Ekspert
Baby Lasagna i Konstrakta su imali izvanrednu zamisao i dobro odrađan koncept, i pevaju takve žanrove gde im taj manjak nije toliko problematičan, jer to ipak nije standardna pop forma pesama, mada opet ne znači da im to nije zasmetalo da ostvare i bolji rezultat, jer je njih baš žiri ozbiljno zakinuo. Za harizmu mogu da se složim. Hitičnost i viralnost - pokazalo se na primeru Rose Linn i Teya Dore da to nije dovoljno, ali dobro, Sam Ryder je pokazao kontra-slučaj(s obzirom da je pravi pobednik ESC 2022). Kad pričamo o iskustvu tu sam mislio na live nastup, kažeš da je sjajan performer, ne sporim, ali ne pamtim ni jedan live performance od nje koji mi je ostao upečatljivSve stoji, ali ajde realno kakve su vokalne sposobnosti ili iskustvo (mada ne znam kako Tea nema iskustva?) imali Konstrakta i Baby Lasagna, npr?
Hitičnost. Viralnost. Karizma. Originalnost. To je temelj svega i sve su to bitniji segmenti koji u konačnici mogu dovesti do uspjeha na ESC-u. A na to sve Tea može komotno odigrati (ok, originalnost manje-više). Mislim, meni je Tea generalno bzvz i njene pjesme su mi užas + ona mi je baš onako seljanka na n-tu potenciju, ali je ozbiljan performer bez obzira na sve i zašto da Srbija ne ne pokuša s njom ako recimo ima volju i tim koji može to izgurati kao jednu sjajnu priču