Budućnost Srbije na Evroviziji

Ne bih ja bio tako siguran. Ovaj Azdejković opasno preti Karleušom i učiniće sve što može samo da je nekako pošalje. Juče kaže da je to "već sređeno". Brine me njegova samouverenost i optimističnost. 1000021603.webp

Nije problem da on njoj to “sredi” problem je što ona nema muda (da izvinete) da ide na ESC, zamisli blam da ne prođe u finale ili da je tamo “patosiraju” na 17-18 mesto. Za nju bi sve osim pobede bio neuspeh.

Pa ona je potpisala ugovor sa Pinkom, sad i da hoće ne može da ide, valja žirirati svake sedmice 😂

Pa i da ode šta ima veze, taman da se naslađujemo kad ostvari slab plasman, a toliko je najavljivala da će pobediti.
Једина предност њеног потенцијалног одласка тамо

izgleda da još nisu ozvaničili 😂 ali kontam Sandra
Sandra je glavna urednica zabavnog programa pa sumnjam da je ona. Verovatno je Uroš dobio poziciju pošto je već bio muzički urednik festivala ili šta već. Onda bi neko drugi vodio delegaciju, ali sam sigruan da će samo svi zarotirati pozicije.

Olivera će sigurno u nekoj meri ponovo biti prisutna, pošto je onda u podkastu rekla da ne planira da ode iz RTS, već da treba da idu oni koji ne rade dobro svoj posao.

Tea Tairović je srpska Eleni Foureira. Vatra.

Karleuša je scenska trupina. Iako joj ne bi škodio ESC da skupi malo spotify slušalaca pa da napokon ima više od Sandre Afrike, Goge Sekulić i tako tih njoj muzičkih ekvivalenata.

Pa ona je potpisala ugovor sa Pinkom, sad i da hoće ne može da ide, valja žirirati svake sedmice 😂
A mislim da to nema nikakve veze. Ona bi bila državni projekat, uložili bi oni mnogo u tu kampanju a njena promocija bi prštala sa režimskih medija. (sada i Pinka pošto se i sa Mitrovićem slizala). Ako se slučajno i desi da ode, menjaće je neko tih mesec i po/dva. To je svakako maksimalno 7/8 emisija.

Zanima me na šta će to da liči sa njom i Desingerom u žiriju... verovatno Zadrugovizija upgrade level...

Back