Budućnost Srbije na Evroviziji

Meni je svaka Stanijina pesma gilti pležr 😂

Koja je ova?
milica-pavlovi%C4%87-milica.png

Last edited:
Nemoj da me zezas?! Čula sam za nju al joj ne znam facu. U kom je ona tripu 🤕
Ja znam za nju, ali nema sanse da se setim odakle. Mislio sam da je Veliki Brat, ali sam onda shvatio da je to Ena Popov.

Ja znam za nju, ali nema sanse da se setim odakle. Mislio sam da je Veliki Brat, ali sam onda shvatio da je to Ena Popov.
Survivor 2012? Kad se pobila sa onom Makedonkom Aleksandrom oko jednog decka... 🤣🤣🤣

Tad sam i ja prvi put cuo za Staniju.

Meni je svaka Stanijina pesma gilti pležr 😂
Zar ta persona ima još pesama? Mogu misliti kakve su ostale. Šta je ona umislila da je Niki Minaž pa ovako nesretno pokušava da repuje...Ništa gluplje od ove u životu nisam čuo i još posprdno nazvana "Sveta Marija".

Sara nas jednostavno mora predstavljati ponovo.
Najveći potencijal za to u državi, po meni.

ali samo posle protraćenog potencijala Žali Srce Moje.

Sa ovog spiska samo Zorja dolazi u obzir. Eventualno Sara Jo i Milica Pavlović ako nekad budu imale baš dobru i hitičnu pesmu, u šta lično sumnjam da će se desiti. Svi ostali bi bili veliki promašaj, ne vidim nikakav potencijal u njima niti mogu da ih zamislim na toj sceni.

Pa RTS bi vjerovatno birao Saru Jo interno, ali ne mislim da bi prihvatila ona to. Ne mislim generalno da bi ona išla ako joj se u tom trenutku ne ide, a sad pogotovo. A za Desingericu, ironično bi bilo od RTS-a da im je Karleuša degutantna bila ranije, a da Desingerica sada nije, svakako on neće ići. U ovakvoj političkoj situaciji povlačenje mi se čini kao realna opcija.

Al ljudi koji ovu Aleksandru Prijović koja uopšte nije za Eurosong u sve živo guraju 😂

Pa ne znam iskreno ni ko bi htio sada da ide na Eurosong, osim ako RTS ne raspiše direktno konkurs, bilo za PZE ili interno, pa onda izabere nekog jer bi sigurno bilo prijava, mada vjerovatno drastično manje nego ranije. Jedva su našli ljude da samo žiriraju na PZE-u, vjerovatno bi otprilike takav bio i izbor predstavnika za 2026.

• Like
Reactions: FFM
Kako god, ali osim u nekim ekstremnim situacijama, nema razloga za povlačenje. Razumno je što je manje interesovanje, ali to što imamo društvenih problema, ne znači da sve treba da stane. Da smo tako postupali dok npr. ne rešimo kosovsko pitanje, tek ne bismo ništa uradili za prethodnih 15-20 godina.

Evo danas sam bio u gradu, lepo vreme, mnogo ljudi šeta, relaksira se, Kalemegdan i uži centar Beograda pun turista, u toku je i "Street Food festival", pa neka dečija zabava na otvorenom, i to je sve normalno. Može se uporedo pozabaviti i lepim i onim, ne tako pozitivnim, stvarima.

Ja mislim da defintivno neko ide interno ove godine, samo ne znam što se RTS ne oglašava još. Možda i oni kalkulišu i dalje.

• Like
Reactions: FFM
Pa ne znam iskreno ni ko bi htio sada da ide na Eurosong, osim ako RTS ne raspiše direktno konkurs, bilo za PZE ili interno, pa onda izabere nekog jer bi sigurno bilo prijava, mada vjerovatno drastično manje nego ranije. Jedva su našli ljude da samo žiriraju na PZE-u, vjerovatno bi otprilike takav bio i izbor predstavnika za 2026.
Ma naravno da bi hteli. Mnogima bi to bila životna prilika. Ja sam ubeđen da bi velika većina onih koje RTS eventualno pozove u neki uži krug za interni izbor to prihvatila.

Mislim realno, ko bi normalan odbio da predstavlja svoju zemlju na najvećem muzičkom takmičenju? Eventualno onaj ko misli da u tom trenutku nije spreman za tako nešto, nema pesmu ili ima neki baš bitan razlog.

Nema ništa od povlačenja.
Nemojte se čuditi ako sledeće godine bude "Splash the sns cash"...

Back