Srbija organzijuje, Euro U16, Expo, ESC i Interviziju 2027Ne mislim za sad, mislim za za budući period pošto, po svemu sudeći, ovo će najverovatnije nastaviti i posle ovog izdanja da postoji, pa će još i menjati domaćina nezavisno od pobede. Ne bih se iznenadio da se naši zainteresuju za organizaciju 2027, taman uz EXPO
Da mislim. Izrael želi da pobedi, ali ne iz razloga i želje za organizacijom narednog esc-a, već kako bi sebe u ovom ratu prikazao kao žrtvu na čijoj strani je ceo svet koji ih sažaljeva. Zbog toga i kupuju samo "ljubav" publike.Delulu. Ti zaista misliš da je tako jednostavno namestiti pobedu na ESC, da je dovoljno platiti? Zar ne vidiš da jedna država to pokušava već par godina unazad??
Misliš da EBU briga za to? EBU da se plaši pobede Izraela prvo im ne bi dozvolili da učestvuju, jer su bili jako blizu pobede ove godine, i to je lako moglo da se desi, i ako nastavimo ovako desiće se uskoro.Da mislim. Izrael želi da pobedi, ali ne iz razloga i želje za organizacijom narednog esc-a, već kako bi sebe u ovom ratu prikazao kao žrtvu na čijoj strani je ceo svet koji ih sažaljeva. Zbog toga i kupuju samo "ljubav" publike.
A i ne možemo se porediti sa Izraelom koji je u ratu i čijom bi pobedom esc bio praktično uništen jer pitanje ko bi želeo da učestvuje. Naravno da EBU to nikad ne bi dozvolio. Da je našoj vlasti toliko stalo da ga organizuje 2027. vrlo lako bi kupili i žiri. Ne bi se EBU u tom slučaju mnogo bunio. Verovatno bi bila sumnjiva pobeda evrovizijskim fanovima ali mnogo lakše za preživljavanje od pobede zemlje koja vrši genocid u Gazi i koju je zamrzela gotovo čitava Evropa.
Niti očekujem da pobedimo pošteno, niti vidim želju naše vlasti da ga eventualno organizuje.