Pa iskreno po energiji nije ništa lošija od Nevene Božović lolVoleo bih da znam šta je u glavama ljudi koji Jovanu Pajić vide na ESC sceni lol
Ja bih pre voleo da znam šta je u glavama onih koji žele Desingericu na esc sceni.Voleo bih da znam šta je u glavama ljudi koji Jovanu Pajić vide na ESC sceni lol
Kada smo mi pa imali performere, izuzev Konstrakte.Nisam ni rekao da je kuvana Nevena rođena za ESC (otišla je pobedom u nikad goroj konkurenciji), niti da želim da vidim Desingericu kao predstavnika. Doduše, on za razliku od Pajićke ima nekakvu pojavu, koliko god meni odbojna bila, dok je ona prilično scenski sirota. Snimila dve pesme posle x godina ilegale i kao nekome je već viđena za Evroviziju. Nama trebaju perfomeri, a ne statisti.
Ma ko pominje Karleušu i priziva Desingericu? Samo sam rekao da mi je nejasno koje reference ima Pajićka za takmičenje poput ESC.Kada smo mi pa imali performere, izuzev Konstrakte.
I Karleuša sebe naziva performerom pa sam onda po pitanju njih vrlo skeptičan i oprezan. Zato možda ipak bolje i neki statista nego da ne daj Bože ona ili Desingerica.
Pa očigledno se pominju sami. Kad kažeš performer ko ti je prva asocijacija? Ti si pomenuo da nam trebaju oni a ne statisti, a ja ne mogu znati na koga misliš. A između ostalog ovo dvoje pomenutih spadaju u nekakve performere.Ma ko pominje Karleušu i priziva Desingericu? Samo sam rekao da mi je nejasno koje reference ima Pajićka za takmičenje poput ESC.
Stvarno ne mogu da se raspravljam sa tobom. Neverovatno je u kojoj meri podsećaš na jednog troslovnog forumskog pluskvamperfekta koji je imao neopisivu potrebu da večito ulazi u diskusije i ispravlja krive Drine, ili da večito preispituje tuđe subjektivne doživljaje i mišljenja.
Imamo mi srpsku Asteromatu (pesmu radili isti ljudi)Ludilo moje je lijepa pjesma ali se izdvojila baš zato što je drugačija u moru muzičkog ludila u posljednje vrijeme, iako sama po sebi nije nešto kreativna i inovativna
Mada nešto u fazonu Asteromata bi joj odlično leglo, vidjeh da je navijala za Grčku ove godine
Stvarno ne mogu da se raspravljam sa tobom. Neverovatno je u kojoj meri podsećaš na jednog troslovnog forumskog pluskvamperfekta koji je imao neopisivu potrebu da večito ulazi u diskusije i ispravlja krive Drine, ili da večito preispituje tuđe subjektivne doživljaje i mišljenja.
Slušam već mesec dana na repeatuImamo mi srpsku Asteromatu (pesmu radili isti ljudi)
Aaa ovaj refren je baš Haramata 2.0, čuje se pečat Arcade ekipeImamo mi srpsku Asteromatu (pesmu radili isti ljudi)